Xbox Exec: Halo Infinite-campagne liet me het hele weekend ‘glimlachen’

Foto: 343 Industries

Met oneindige uitstraling Snelle aanpak en multiplayer krijgen het grootste deel van de aandacht, sommige fans maken zich zorgen over de campagne van de game. Het laatste dat we zagen was tijdens een Xbox-show in 2020, waardoor fans sceptisch werden na de eerste onthulling. Sindsdien hebben we heel weinig over de ontwikkeling ervan gehoord, maar een Xbox-functionaris prees het onlangs nadat ze het in handen hadden gekregen.

In reactie op een fan die uitdrukte hoe leuk de technische preview voor Halo Infinite was, onthulde Xbox-exec Aaron Greenberg dat hij recentelijk in de campagne is gesprongen, wat alleen maar een glimlach op zijn gezicht achterliet.

Hoewel het duidelijk is dat de Xbox-manager de game zal complimenteren, was de reactie van de campagne niet overtuigend. Als de campagne in duigen valt, wat velen geloven, kunnen we ons voorstellen dat het team de aandacht niet op de waarheid wil vestigen.

Afgelopen augustus vertelde Joseph Staten, Head of Creative van Halo Infinite, fans dat het team “de pre-launch gameplay van de campagne volledig zou laten zien”, maar zich alleen hoefde te concentreren op het afronden van de ontwikkeling. Nu december dit jaar nadert, denken we dat het niet zo zal zijn heel Voor een lange tijd totdat we het spel weer zien draaien.

Enthousiast voor de Halo Infinite-campagne? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  Microsoft kondigt Gold Title Xbox-games aan voor maart 2021
Written By
More from Vanessa Hale
Leer mutant riff een lesje in Blaster Master Zero op Xbox on
Ben je klaar om gemuteerd uitschot een lesje te leren dat ze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *