Google Podcasts krijgt een nieuwe gebruikersinterface die het sorteerproces vereenvoudigt met zijn eindeloze bibliotheek met afleveringen

Google Podcasts is misschien niet ieders eerste keuze in podcast-apps, maar het is geworden Een zeer populaire service bij Android-gebruikers. In de afgelopen twee jaar heeft het een geschikte treeplank gekregen en Ondersteuning voor aangepaste RSS-feeds, waardoor het veel completer lijkt dan de eerste kale lancering. Er verschijnt nu een nieuw ontwerp op Android-apparaten, met enkele kleine maar merkbare aanpassingen aan de podcast-speler van Google.

eerst gespot 9to5Google, reorganiseert deze update een van de tabbladen van de app volledig terwijl er basiswijzigingen worden aangebracht in het paneel Abonnementen op het tabblad Start. Voorheen werden geabonneerde afspeellijsten gecategoriseerd en gedetailleerd met behulp van een reeks albumillustraties, maar deze nieuwe look laat de glijdende rij van het tabblad Meer vallen, compleet met een rasterweergave van aanloop op volledig scherm. Elke aflevering heeft nu ook een menupictogram, waar je inhoud kunt delen of afzonderlijke afleveringen kunt markeren als afgespeeld.

links: Oud ontwerp. midden, rechts: Nieuw ontwerp (via 9to5Google).

Hoewel deze wijzigingen erg klein zijn, is het tabblad Activiteit volledig gewijzigd. Het wordt nu “Bibliotheek” genoemd en laat de interface met tabbladen vallen in een live lijstweergave. Alle vier de tabbladen, inclusief Geschiedenis en Downloads, zijn er nog steeds, maar je kunt er niet meer tussen scrollen.

links: Het oude tabblad ‘Activiteit’. Rechtsaf: Nieuwe “Bibliotheek: tabblad.

Deze wijzigingen in de gebruikersinterface komen naar gebruikers als onderdeel van een server-side update van de Google-app. Je weet dat je de update hebt ontvangen wanneer het tabblad Bibliotheek op je scherm verschijnt. Zorg er tot die tijd voor dat je op de hoogte blijft via de Play Store-link hieronder of download de nieuwste APK van Mirror-APK. U moet Google versie 12.32 of hoger gebruiken.

google-browser
google-browser
READ  Astronauten op het internationale ruimtestation ISS kweken voor het eerst chilipepers voor NASA
Written By
More from Lesley Curry

Het beeld-in-beeld van de YouTube-website werkt weer op iOS 14

De website van YouTube ondersteunt nu opnieuw de beeld-in-beeldmodus van iOS 14,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *