Seizoensopener, COVID-19 en blessures

“Het voelde alsof we een heel goed kamp hadden. We hadden meer lichte verwondingen dan we op dat moment wilden en hadden wat spanning en wat pijn die sommige jongens buitenhielden. Maar we voelen ons echt goed voor de wedstrijdweek.

“De openingswedstrijden zijn echt zwaar. Dat is mijn nummer 33. En jij, als hoofdtrainer, moet veel beslissingen nemen. Hoeveel loop je al? Hoe lang speel je al? Hoe lang speel je al in de zon Je hebt een spelletje nachtbal, het wordt half verlicht en half donker om zes uur. Aan de slag. Maar je wilt niet zo moe en stervend zijn, maar je moet je werk gedaan krijgen.

“We staan ​​op een andere plek dan twee jaar geleden. Tot vorig jaar moesten we beslissen wie er speelt en hoeveel plays ze spelen. Je moet het recht verdienen om te spelen. En dat doen de spelers, de coaches niet’ De spelers beslissen niet echt, maar nu tot de dag maandag, voor de vrijdagavondwedstrijd moet je beslissen, wanneer ga je een bepaalde verdedigende speler uitschakelen, of zet je een andere man in vier toneelstukken of zes toneelstukken of 10 speelt? Wanneer is de back-up zo goed als de starter als de starter moe is? We speelden tegen een paar jongens, 90 Iets dat al twee jaar bij Virginia Tech speelt in de verdediging en backline, en dat is belachelijk, dat is te veel. En dan jij vraag me af waarom je zo laat in het spel verliest. Dus we werken nog steeds aan al die dingen terwijl we vrijdagavond aan het spel beginnen. We wilden dat hij als team diepte creëerde en we hebben het gevoel dat we dat hebben gedaan. We zijn een stuk dieper met dit team dan we zijn geweest met een ander team dat we hebben gehad.

READ  Vampire Survival, de game Vampire Survival, komt naar pc met een bètaversie gepland voor dit jaar.

“De meeste van de eerste wedstrijden worden meer verloren dan dat je wint. Je kijkt naar die wedstrijden op zaterdag en er zijn veel fouten. Je hoopt als coachingstaf gewoon dat je je team hebt geholpen om zich voor te bereiden dat ze minder fouten zullen maken. Kom terug en kijk, zelfs in de nachtspelen vroeg op de weg, we verliezen van een staat Florida en we hebben twee geblokkeerde trappen in het spel We hebben een landingsonderschepping in het spel We hebben een situatie waarin ze over de lengte van het veld of 75 yards rijden op 1min 26secs en scoren vlak voor de helft Dan laten we een kick vallen bij 30 Dat is 20 punten iets wat je op de weg opgeeft en dat je niet kunt doen Dan hetzelfde in Virginia Er zijn 75 heldere yards voor de touchdown Er is een onderschepping op de 30e Er is een kick in de 30e We misten touchdowns vlak voor de rust en stopten toen geen neptrap aan het einde Dit zijn dingen die je niet kunt doen en balspellen winnen en we moeten verbeteren in Die gebieden Vrijdagavond Wil je openen met een regionale concurrent op pad, een enorme conferentiewedstrijd? Waarschijnlijk niet. Maar het wordt gedaan door tv. Vraag het ons niet. Krijg je je spelers en fans enthousiast in de zomer? Ja. Als je opent met een lagere korting.

“In tegenstelling tot sommige mensen, ga ik graag naar volle stadions en opgewonden fans zoals Virginia Tech. Vooral na vorig jaar konden onze jongens geen volle stadions meemaken, wat niet het geval is in universiteitsvoetbal. Je hebt de feesten en het plezier gemist. Virginia Tech had een geweldige opening, en ze hebben enorme fans en het is een leuke plek om te spelen Uitdagende plek om te spelen, maar een leuke uitdaging Ik weet echt dat onze jongens er echt naar uitkijken om daar te komen en hielden van die sfeer een paar jaar geleden Je hebt echt om de fans van Virginia Tech te prijzen omdat ze net zo goed zijn als alle fans in de staat.

READ  Pathfinder: Wrath of the Righteous beta is nu beschikbaar voor supporters van crowdfunding

“In dit spel moet je, net als alle andere, het snelle gevecht winnen en dat is moeilijk voor ons omdat ze de afgelopen twee jaar meer dan 250 meter tegen ons hebben gehaast. Drie van de vijf startlijnjongens zijn terug. Deze positie , de linker keeper, de linker tackle zijn net zo goed als iedereen aan de bal. college foot. Aangezien ik eruit zie alsof drie of vier van hen uit North Carolina komen, dus we kunnen echt goede spelers zoals deze niet uit de staat laten. moet je de strijd om het personeelsverloop winnen en wie weet? als je werkt met nieuwe ontvangers en nieuwe hardloopoptredens “Het is altijd een zorg over de balveiligheid. We moeten meer ploegen forceren, iets wat we de afgelopen twee jaar niet hebben gedaan maar het stoppen van de race tegen Virginia Tech zal het moeilijkste zijn omdat ze harder waren dan wij en fysiek meer dan wij. “De laatste paar jaar is dit iets dat vrijdagavond beter zou moeten worden. Wij moet omgaan met de sfeer, maar ik denk nogmaals, dit is leuk. Dit is iets wat je leuk vindt. Je moet hard spelen. Een van de dingen die ik Virginia Tech zou geven, is dat de twee jaar dat we hebben gespeeld, niet opgeven. Ze waren een paar jaar geleden te laat bij Virginia Tech en zijn terug en vechten. Vorig jaar stonden ze achter, scoorden, trapten opzij, scoorden opnieuw en hielden een close match omdat we de bal heel goed bewogen.”

READ  Lady Dimitrisco van Resident Evil Village wordt omgebouwd tot Thomas the Tank Engine

Written By
More from Max Mcgee

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *