Google Stadia deelt 4K-beelden van Cyberpunk 2077 en het is … Eh

Illustratie bij artikel met de titel Seeing iCyberpunk 2077 / iRun op Google Stadia bij 4K is niet genoeg om me te verkopen op Cloud Gaming

Screenshot: CD Projekt Red

De prille cloud gaming-service van Google zou echt een overwinning kunnen gebruiken na een jaar van technische problemen en lauwe ontvangst van gamers. Het neemt zijn toevlucht tot letterlijk geven Stadia en zijn accessoires gratis weg om wat opwinding op te trommelen, maar hoe het CD Projekt Red’s behandelt oh-s0-langverwachte titel Cyberpunk 2077 volgende maand – een van de meest spraakmakende releases van het platform tot nu toe – zou wel eens het make-or-break-moment van Stadia kunnen zijn.

Vrijdag kregen we onze eerste blik op hoe de game speelt op Stadia, in 4K niet minder, en het is … prima. Kan erger zijn, kan beter. Dat weet je 10 dingen die ik aan jou haat citaat? Ik denk dat ik nu weet hoe het voelt om te worden “geworpen”.

Google vrijgegeven een trailer van vijf minuten pronken met 4K-gameplay-opnames (Waarschuwing: het bevat spoilers, dus pas op als je blind het verhaal probeert in te gaan) van Cyberpunk 2077, die op 10 december wordt uitgebracht als deze niet wordt vertraagd nog een keer. Opgemerkt moet worden dat 4K-streaming alleen beschikbaar is als u zich abonneert op de platform premium-laag, Stadia Pro, op voorwaarde dat u heb een goed genoeg internetverbinding. Google geeft abonnementen ook gratis uit als je de game voor 17 december koopt.

De game loopt soepel in de trailer, hoewel Google niet onthult welk apparaat of welke internetverbinding is gebruikt om de beelden vast te leggen. Dus, zoals bij alle cloud-gamingdiensten, uw kilometerstand kan sterk variëren. Gameplay looks iets minder vloeistof vergeleken naar de prestaties die we hebben gezien Pc’s met ray tracing-mogelijkheden en volgende generatie PlayStation- en Xbox-consoles, maar niet door een significant bedrag. Dus ja, zoals Zei ik, een grondig overweldigende prestaties.

Als Google volgt door met wat de trailer belooft, kan het genoeg zijn om te kalmeren de angel van Stadia’s zielige lanceringsnummers begin 2020. Maar nogmaals, eennother langverwachte release, Ubisoft’s Assassin’s Creed Valhalla, kwam eerder in november uit en staat al vast klachten over vlekkerige prestaties en latentieproblemen dat kan vooral maak getimede uitdagingen a frustrerend ploeteren. Op zijn zachtst gezegd geen veelbelovend teken.

Voor wat het waard is Google lijkt klaar om door te gaan met het gooien van geld naar de platform voor de nabije toekomst. Stadia-directeur Jack Buser zei het bedrijf “Ondubbelzinnig” geïnvesteerd in de gamingwereld “voor de lange termijn” in een interview deze week en heeft Stadia lanceringen gepland door tenminste 2023. Dus zelfs als Cyberpunk 2077 wordt een mislukking, Google lijkt bereid om koppig vooruit te komen, ongeacht of gamers gebruiken zijn platform (dat, zoals het er nu uitziet, zij zijn niet).

READ  Facebook staat mogelijk in een sterkere positie na Apple iOS 14
Written By
More from Lesley Curry

In het Epic-proces ontsnapte Phil Schiller aan reinheid

Phil Schiller is een van de grootste namen in Apple en de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *