Halo Infinite Releasedatum, Battle Royale-modus en meer genoemd in New Rumor

Een recent Halo oneindig Het gerucht doet de ronde binnen de Xbox-community en noemt niet alleen een release-venster voor de game, maar ook een battle royale-modus, het einde van de game en nog veel meer. Bovenaan meldt het gerucht dat 343 Industries en Microsoft ernaar streven de game tussen maart en juni 2021 uit te brengen, hoewel deze datum op dit moment verre van definitief is. Hieraan toegevoegd, beweert het gerucht dat de game pas in 2017 aan de huidige iteratie van ontwikkeling begon nadat 343 Industries het project opnieuw had opgestart.

Om de release van de game op Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One en pc te begeleiden, beweert het gerucht dat er in 2021 een Battle Royale-modus zal worden uitgebracht, maar dat zal niet van 343 Industries komen, wat verklaart waarom de ontwikkelaar heeft talloze beweringen weerlegd dat het werkt aan een Battle Royale-modus voor de sci-fi-shooter.

Het gerucht gaat verder dat 343 Industries groot gaat met de ondersteuning van de game na de lancering, die zal worden behandeld op een manier die doet denken aan Master Chief Collection. Meer specifiek onthult het dat 343 van plan is om in de loop van een decennium vier verschillende ‘hoofdstukken’ uit te brengen, en dit zal worden gekoppeld aan twee spin-off games ook.

Om deze ambitieuze en uitgebreide ondersteuning te realiseren, wordt de engine van de game – de nieuwe Slipspace-engine die speciaal voor de game is gebouwd – gedurende de jaren 2020 bijgewerkt.

Ondertussen zal bij de lancering de hoofdmodus van de game naar verluidt een 45v45 UNSC vs. Banished “opnieuw gedefinieerde invasie” zijn. Zoals te zien is, is de Battle Royale-modus niet beschikbaar bij de lancering.

READ  'ARK'-update 2.44 voegt Winter Wonderland 2020 toe aan PS4 en Xbox

Ten slotte vermeldt het gerucht dat het einde van het spel nog niet voorbij is, met 343 Industries verscheurd tussen twee mogelijke eindes en voorzichtig te werk gaan, aangezien het einde van het spel blijkbaar een “groot effect op de toekomst van de franchise” zal hebben.

En hier eindigt het gerucht. Neem hier natuurlijk alles met een flinke korrel zout. Het komt niet alleen uit een anonieme bron, maar het maakt ook veel grote, ingrijpende claims. Hoewel gekkere en meer dubieuze geruchten in het verleden echt zijn gebleken, is het, wanneer een gerucht een waslijst met punten heeft, meestal – meestal met nadruk – een indicatie dat het volledig of in ieder geval gedeeltelijk nep is.

Halo oneindig is in ontwikkeling voor Xbox Series X, Xbox Series X, Xbox One en pc, en heeft momenteel geen releasedatum of releasedatum, althans van de officiƫle capaciteit.

H / T, Gaming lekken en geruchten.

Written By
More from Vanessa Hale

‘Katamari Damacy Reroll’ Hits PS4, Xbox One van Bandai Namco in november

BELANGRIJKSTE PUNTEN Xbox One- en PlayStation 4-gamers zullen waarschijnlijk aangenaam verrast zijn...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *