Google Stadia krijgt de komende jaren 400 nieuwe games – Gaming – Nieuws

Inderdaad.

Alle grote industrieën streven ernaar om een ​​continue vorm van kosten te ontvangen. Waar je uiteindelijk niet uitkomt. Ja, nu kan het allemaal redelijk consumentvriendelijk zijn. Maar dat gaat veranderen.

Nu is het geweldig, maar over 10 jaar zijn leveranciers van hardware op één hand te tellen omdat doelgroepen nu overschakelen op deze vorm van media en er alleen hardware voor serverparken wordt gemaakt. Wil je zelf iets bouwen, dan betaal je de hoofdprijs want het is inmiddels een nichemarkt geworden.

Omdat het zelf bouwen van goede systemen zo duur is, vinden de leveranciers van deze cloudoplossingen het alleen maar redelijk om hun prijzen te verhogen omdat hardware veel kost en het toch net iets gunstiger is. Voordat je het weet, besteed je 15% van je maandbudget aan oppervlakkig entertainment.

Over 20 jaar leven grote delen van onze bevolking met een strop om hun nek. U huurt een huis, de auto voor de voordeur is een lease-overeenkomst. Voor alle media (film, series, muziek, games, boeken) heb je een apart abonnement nodig. U kunt dus geen witgoed meer kopen, het moet ook op abonnementsbasis zijn, u ontvangt een nieuw model wasmachine zodra de leverancier constateert dat u een nieuwe heeft verdiend. Misschien is het bed in de slaapkamer al een huurcontract.

Je hebt niet langer de keuze om zorgvuldig met je spullen om te gaan, om zelf een financieel plan te maken. Je moet consumeren! Met vaste bedragen per maand en op zoveel mogelijk plaatsen tegelijk!

En zodra je een tijdje geen geld hebt, poef *!, Allemaal weg.

READ  4 kinderen geïdentificeerd onder slachtoffers van vliegtuigcrashes met Air India Express
Written By
More from Aubrey Mason

Lewis Hamilton geeft verduidelijking over het COVID-19-vaccin

2018 F1 wereldkampioen coureurs Lewis HamiltonClive Mason / Getty Images Formule 1-wereldkampioen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *