Google test geheugen, upgrade assistent om “alles op te slaan en te vinden”

Google werkt naar verluidt aan een nieuwe assistent-functie genaamd Memory, een combinatie van een takenlijst, notities-app, zakachtige leeslijst en Pinterest-stijl verzamelblok in een uitgebreide digitale locker die is ingebouwd in de bredere Google . Helper-applicatie. 9to5Google Het onthulde voor het eerst de functie, Dat momenteel bètatests ondergaat voor Google-medewerkers.

naar mij 9to5GoogleIn het geheugen kan een grote verscheidenheid aan inhoud worden opgeslagen, waaronder ‘artikelen, boeken, contacten, evenementen, vluchten, hotels, foto’s, films, muziek, notities, foto’s, plaatsen, afspeellijsten, producten, recepten, herinneringen, restaurants, screenshots en verzendingen, tv shows, video’s en websites. ”

Terwijl assistent Al een geheugenfunctie Om informatie op te slaan (zoals een fietsslotcombinatie of een favoriete smaak van cake), lijkt de nieuwe iteratie van het geheugen een belangrijke upgrade te zijn, en het lijkt de “groepen” -functie te bevatten die eraan voorafging en wordt beloond met de hoogste rekening op de hoofdmenubalk naast elkaar Bekijk een dagelijkse momentopname van de assistent

Het idee is dat u bijna alles kunt opslaan, inclusief koppelingen, schermafbeeldingen, afbeeldingen van objecten, handgeschreven notities, digitale takenlijsten of herinneringen. Het geheugen stelt je in staat om alles wat je hebt opgeslagen te zoeken, te sorteren en opnieuw te bekijken.

Afhankelijk van wat u opslaat, zal het geheugen ook contextuele informatie bevatten: sla bijvoorbeeld het recept op en het zal de kooktijd tonen. Sla een film op die u wilt bekijken, en deze zal een link naar de trailer bevatten. Natuurlijk krijgen de op Google gebaseerde items die u opslaat (zoals Google Documenten of geüploade Drive-bestanden) aangepaste voorbeeldkaarten.

Om dingen in het geheugen op te slaan, kunnen gebruikers de Google Assistent-opdracht of de nieuw toegevoegde snelkoppeling op het startscherm gebruiken. Eenmaal toegevoegd aan het geheugen, kunnen opgeslagen items worden gemarkeerd (met categorieën zoals “Belangrijk” of “Later lezen”) en gesorteerd of doorzocht om een ​​specifiek item te vinden.

READ  Loop Hero is een geweldige nieuwe RPG over het overwinnen van wanhoop

Het geheugen wordt nog steeds getest en Google heeft geen plannen aangekondigd voor wanneer – of zelfs als – het voor het eerst in het openbaar zal verschijnen. In een verklaring aan de randEen woordvoerder van Google merkte op: “We herhalen en proberen voortdurend nieuwe manieren om de gebruikerservaring te verbeteren, maar we hebben op dit moment niet meer details om te delen.”

Written By
More from Lesley Curry
Je hebt waarschijnlijk de naam Lady Demetrisko van Resident Evil Village verkeerd uitgesproken
Het is moeilijk om Resident Evil Village te scheiden van zijn belangrijkste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *