Het bouwspel Dorfromantik Cold City bevindt zich nu in Early Access

Dorpen, bossen, beekjes en de zieke kleine beweging van houten tegels die aan elkaar kleven – dat is alles waar Dorfromantik om draait, en Early Access’s kleine stedenbouwspel is nu beschikbaar op Steam en GOG.

We kwamen Dorfromantik voor het eerst tegen tijdens Steam Winter Games eerder dit jaar, en onze redacteur Jordan is meteen betoverd door zijn familiegevoel en ontspannen gameplay. Het idee is om het landschap te laten groeien met behulp van een set hex-tegels, elk met een mix van bos-, spoorweg-, bos- en waterpartijen. Het onderdompelen van tegels onthult nieuwe doelen die je moet voltooien, maar je moet steeds voorzichtiger zijn met hoe je tegels worden gelegd.

Zoals je kunt zien, is de vangst dat je de tegels moet plaatsen in de volgorde waarin ze zijn gegeven – er is geen overslaan, dus je kunt in de problemen komen als je een spoorwegtegel naar huis moet vinden waar je geen verbinding mee kunt maken. een van uw bestaande lijnen. Het is onvermijdelijk, schrijft Jordan, dat de stapel je een kromme bal gooit, waardoor je gedwongen wordt je plannen op te geven en te improviseren om aan je groeiende takenlijst te voldoen. “Na verloop van tijd krijg je een mix van bossen, kanalen en gehuchten.”

Hier is de trailer:

U kunt Dorfromantik boven een van beide kiezen stoom- of GogEn u kunt meer vergelijkbare ontspanningsspellen op onze lijst vinden die gemakkelijk te gebruiken zijn.

READ  Loop Hero is een roguelike game die je de meester maakt van een D & D-kerker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *