Google werkt zijn iOS-app bij naar YouTube, de eerste update van een grote iOS-app sinds december

Google introduceerde een bugfix voor de iOS-app op YouTube, de eerste update van een grote Google iOS-app sinds december. 9to5Google Rapporten​ ondanks het bestaan ​​van Speculatie dat de reden Aangezien er geen updates zijn voor de iOS-versies van Gmail, Documenten, Zoeken en Foto’s, is het een poging om de nieuwe privacylabels van Apple te vermijden, Google heeft Ronduit ontkend Dit was het geval. Het bedrijf zei in een 12 januari blogpost Het zal de labels aan zijn apps toevoegen wanneer er updates beschikbaar zijn:

Terwijl de iOS-apps van Google worden bijgewerkt met nieuwe functies of bugfixes, ziet u updates voor onze app-paginalijsten met nieuwe privacydetails voor apps. Deze labels vertegenwoordigen de maximale gegevenscategorieën die kunnen worden verzameld, wat betekent dat u elke beschikbare functie en service in de app gebruikt. De gegevens die u aan Google-producten verstrekt, bieden services die voor u nuttig zijn en u kunt de privacy-instellingen altijd beheren door naar uw Google-account te gaan of rechtstreeks naar de Google-producten die u op iOS gebruikt.

Apple vereist dat bedrijven zijn privacystickers aanbrengen, die het op 14 december lanceerde, voordat het bestaande iOS-apps kan updaten. Sommige van de andere apps van Google – Stadia, Authenticator, Translate en Classroom bijvoorbeeld – hebben al iOS-updates ontvangen.

We hebben contact opgenomen met Google om ons te vragen of updates voor de iOS-versies van Gmail, Zoeken, Documenten en Foto’s beschikbaar zijn, en we zullen rapporteren als we meer te weten komen.

READ  De beste Labor Day-verkopen van 2020: Segway-scooter, Ring-beveiliging, Lenovo-laptops en meer
Written By
More from Lesley Curry

Wizards Of The Coast reageert op zorgen over Walking Dead Crossover

Hoewel Magic: The Gathering’s aanstaande samenwerking met The Walking Dead enkele coole...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *