Xbox OS-update voegt profielen van sociale media toe aan gamerprofiel, probeert Pinterest vast te leggen en meer »OnMSFT.com

Microsoft News Feed is een wekelijkse functie die het belangrijkste nieuws van Microsoft van de afgelopen week belicht. Ga zitten, drink wat koffie en veel leesplezier!

Onthult de meevallerfinanciering van Microsoft voor campagnes tegen klimaatverandering in 2020

Ondanks dat Microsoft claimt een pionier te zijn in de strijd tegen klimaatverandering, ligt het onder vuur vanwege het financieren van ontkenners van klimaatverandering. Dit komt een week nadat Microsoft gedwongen werd zijn politieke donatiestrategie te wijzigen vanwege de donatiecontroverse van leden van het Congres die de resultaten van de presidentsverkiezingen van 2020 ontkenden.

Microsoft opent een nieuw datacenter in Atlanta, Georgia

Microsoft heeft plannen aangekondigd om een ​​nieuw datacenter te openen in Atlanta, Georgia, en het datacenter in het oosten van de VS 3. Het zal worden gevestigd in de provincies Fulton en Douglas, Georgia.

Midtown HDR Atlanta

De nieuwe Xbox OS-update brengt sociale media-accounts gekoppeld aan spelerprofielen

Rustig is er deze week een nieuwe update voor Xbox binnengekomen. Hoewel de update relatief jong is, is een van de zichtbare veranderingen dat gekoppelde socialemedia-accounts nu op spelerprofielen verschijnen. Herhaal wat wordt weergegeven in de Xbox-app voor pc, waar spelers hun accounts kunnen koppelen, zoals Steam of Discord, en deze kunnen bekijken op hun Xbox-profiel.

Het gekoppelde persoonlijke Xbox-account

Microsoft heeft naar verluidt geprobeerd het sociale mediaplatform Pinterest over te nemen

Een nieuw rapport beweert dat Microsoft onlangs heeft geprobeerd om een ​​op foto’s gebaseerde sociale media Pinterest te hebben. Maar het vermoeden bestaat dat de gesprekken zonder akkoord zijn beëindigd.

Pinterest

Dat is alles voor deze week. We zijn volgende week terug met meer Microsoft-nieuws.

READ  Xbox onthult vereisten voor Forza Horizon 5 voor pc

Deel dit bericht:

Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *