Google’s Launch Night In-kit uitpakken [Video]

Het is tijd om achterover te leunen en te genieten van het gloednieuwe Made by Google-cohort. Om de allereerste “Launch Night In” te vieren, stuurde Google een aantal speciale verrassingskits uit naar geselecteerde media en influencers. Maar wat komt er precies binnen? We pakken de speciale Chromecast-kit uit en gaan hands-on aan de slag.

Zoals we al zeiden, is het Launch Night In-evenement de eerste online livestream van Google die meerdere vlaggenschip-hardwareproducten aankondigt, maar het bedrijf heeft echt geleund op het idee dat productlanceringsevenementen de nieuwe Netflix-bingingsessie zijn.

Aangezien de Launch Night In overdag plaatsvindt, is dit een beetje een rare kit of zorgpakket om te krijgen. Dat gezegd hebbende, het is nog steeds een eersteklas snack- en entertainmentkeuze voor degenen die het geluk hebben een verrassingspakket te krijgen van de grote “G”.

Wat zit erin?

  • Kamille thee met Porter mok
  • Chromecast met Google TV
    • Chromecast
    • Afstandsbediening
  • Popcorn
  • Kegelen
  • Starburst
  • Sokken

Bij opening is de Launch Night In-kit een one-stop-shop voor een gekoelde, relaxte avond ontspannen voor je tv om alle gloednieuwe Google-releases in te halen. Het is ook een heel handige manier om de gloednieuwe Chromecast te verpakken, wat een heel ander apparaat is dan eerdere modellen.

We zullen de komende dagen een volledige beoordeling hebben – na deze zeer korte hands-on – van de nieuwe Chromecast, nu de bijgewerkte hardware beschikbaar is voor $ 49.

Meer van Google’s Launch Night In:

FTC: We gebruiken automatische affiliate-links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

READ  Touken Ranbu Sword Avatar krijgt Engelse versie - Nieuws
Written By
More from Lesley Curry

2020 iPad Air-vergelijking versus iPad Pro, meer

9to5Mac wordt u aangeboden door Concepten App. Schets en ontwerp uw idee├źn...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *