Marvel’s Avengers brengt verrassingsupdate uit met Massive Fix

Square Enix en Crystal Dynamics hebben een nieuw uitgebracht Marvel’s Avengers update naast officiële patch-opmerkingen, maar alleen op PS4 en Xbox One. De nieuwe patch komt uit het niets en maakt slechts één oplossing, maar het is een belangrijke oplossing voor PS4 en Xbox One. Meer specifiek zouden spelers op Xbox One en PS4 zich na het downloaden van V.1.3.2 geen zorgen hoeven te maken over een “zeldzaam probleem” waardoor spelers hun voortgang verloren.

Zoals het officiële Twitter-account van de game opmerkt, is het probleem “zeldzaam”, maar het is een groot probleem. Hoewel het niet zonder meer het spel verbrak of saves corrumpeerde, is het verliezen van progressie bijna net zo erger. Het zou echter geen probleem meer moeten zijn.

Wat betreft Google Stadia en pc-versies van de game, er wordt geen melding van gemaakt, wat betekent dat de oplossing niet klaar is voor deze platforms of dat dit probleem nooit op deze platforms is geweest om mee te beginnen.

Het is onduidelijk wanneer de volgende juiste update van de game arriveert. We weten dat het snel zal zijn, en Crystal Dynamics heeft geplaagd dat het substantieel zal zijn, maar er is geen woord over wanneer het precies zal vallen.

Naast PS4 en Xbox One, Marvel’s Avengers is beschikbaar via de pc en Google Stadia, en komt in november naar de PS5 en Xbox Series X.

Marvel’s Avengers heeft fans aan het praten sinds het enkele jaren geleden voor het eerst werd geplaagd, maar nu is het wachten eindelijk voorbij en als je dacht dat de bèta leuk was, heb je nog niets gezien ”, luidt de opening van onze recensie van de game . “Marvel’s Avengers levert een echt filmisch verhaal vol blockbuster-actie, en hoewel dat op zichzelf al indrukwekkend is, zijn het de kleinere, meer aangrijpende gesprekken en argumenten die dit Avengers-verhaal het gewicht geven dat het nodig heeft. De Destiny-vergelijkingen zijn toepasselijk, en de game maakt een paar onhandige pogingen die zo snel mogelijk moeten worden opgelost als de game op lange termijn succesvol wil zijn, maar ondanks die tekortkomingen slaagt de game erin om je het gevoel te geven dat je de Avenger bent die je altijd hebt gehad wilde zijn, en dit zou het begin kunnen zijn van iets groots. “

READ  House Divided lanceert op PlayStation 4, Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale

Nieuwe functies NBA 2K22 onthuld voor W Series PS5 en Xbox

De 2K Games NBA 2K-serie schenkt meer liefde en aandacht aan het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *