Grand Theft Auto Online wordt gesloten voor Xbox 360 en PS3

Grand Theft Auto Online De game wordt binnenkort stopgezet voor spelers op PlayStation 3 en Xbox 360. De game wordt officieel gesloten op deze consoles op 16 december, zo maakte Rockstar woensdag bekend.

rockster een verklaring afgegeven Op de officiële website wordt beschreven waarom de game op oudere platforms is stopgezet:

Terwijl we doorgaan met updates en ondersteuning voor de PlayStation 4-, Xbox One- en pc-versies van Grand Theft Auto Online – en ons voorbereiden op de release van nieuwe uitgebreide en verbeterde versies van Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto Online dit najaar op PlayStation 5 en Xbox Series X | S – De PlayStation 3- en Xbox 360-versies van GTA Online, inclusief het bijhouden van websitestatistieken via Rockstar Games Social Club, worden officieel gesloten op 16 december 2021. Bovendien worden Shark Cash GTA Online-kaarten niet langer verkocht voor PS3- en Xbox-versies. Xbox 360 na 15 september 2021.

In zijn post legde Rockstar ook uit wat er zal gebeuren met andere legacy-games met de Rockstar Games Social Club-interacties. Verhaalmodi voor games zoals Grand Theft Auto 5 Het komt goed met hem en hij zal blijven werken; De stats-tracker die afhankelijk is van de online service verdwijnt echter op 16 september. Deze wijziging heeft met name gevolgen voor: Max Payne 3 En de zwart.

De Nieuw verbeterde versies van de huidige generatie Van Grand Theft Auto 5 En de Grand Theft Auto Online Het is vanaf 11 november beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X.

More from Madison Garrett

Download je films, series of games? Dit zijn de wetten en mogelijke uitkomsten – radar

Misschien heb je geen zin om een ​​abonnement te nemen op een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *