Buxton mist wedstrijden in Detroit na injecteren knie

Detroit – dinsdag, Byron Buxton Schoot een volley op schouderhoogte van de 11-0 Dodgers-werper Tony Johnslin 425 voet in de linker staat bij Dodger Stadium. Het was Ze versloegen hun thuis in de MLS met een 3-2 overwinning In het All Star-spel.

Woensdagochtend nam Buxton een ander schot. Dit was een injectie van bloedplaatjesrijk plasma (PRP) in zijn gewonde rechterknie. Het zal hem uit de inaugurele tweelingreeks houden na de All-Star break in Detroit.

Buxton speelde tot nu toe het hele tweelingseizoen met acute patellatendinitis. In de pauze speelde hij in 73 van de 94 wedstrijden, waarbij de tweeling hem regelmatig vakantiedagen gaf om de pijn te beheersen en een korte periode op de geblesseerde lijst te voorkomen. Meestal lukte het me. Hij heeft Buxton 23 keer geraakt terwijl hij in het middenveld rende of de aangewezen slagman was.

baas Rocco Baldeley Hij zei zaterdag dat het doen van een PRP al een tijdje een optie was, maar dat Buxton er niet in geïnteresseerd was om het te doen terwijl de tweeling aan het spelen was. De Twins hebben echter een ongewoon lange pauze van vijf dagen, en ze hebben de komende week nog twee maandagen en donderdagen.

“We wilden profiteren van een aantal van die dagen”, zei Baldeli. “We wilden ook dat hij ook in die All-Star-game zou kunnen spelen, wat een heel, heel speciaal moment is voor elke speler, vooral voor jou eerst.”

Buxton keerde direct na de All-Star Game vanuit Los Angeles terug naar Minnesota en onderging de procedure woensdagochtend vroeg. Baldeley zei dat Buxton waarschijnlijk zal terugkeren naar de ploeg wanneer de tweeling naar Milwaukee reist in een reeks van twee wedstrijden die dinsdag begint.

READ  Canucks 4-1 valt op Flames in een zinloos spel

De injecties gebruiken de eigen bloedcellen van de speler om het herstel te stimuleren en te versnellen. Maar Baldeli was nog niet klaar om het een geneesmiddel te noemen.

“We weten dat het opstaan ​​van Buck hem het meest helpt,” zei Baldeli. “Hoe minder slaan en slaan en slingeren en dat soort dingen, als hij daar een pauze van krijgt, voelt hij zich beter.” “En dan kan hij op het veld dingen doen die hij niet kan, terwijl het hem echt irriteert.”

Buxton zei dat hij de afgelopen dagen “verkouden” was. Baldeli zei dat het onzeker was of alleen rust het probleem zou oplossen, en het team had verschillende mogelijke scenario’s gepland, waaronder een operatie. Maar Baldeli zei dat de beslissing pas zal komen als het seizoen voorbij is.

“Dat is waarschijnlijk een van die dingen waar ik het hele seizoen mee te maken krijg”, zei Buxton. “Ik doe dingen om het nu voor elkaar te krijgen om het wat rustiger aan te doen. Maar voor mij is dat gewoon een overwinning. Zolang we winnen, maakt het me niet uit. Dan kan ik het wel aan.”

Sano in het ongewisse

Miguel Sano Hij beëindigde zijn revalidatie met Class AAA St. Paul op zaterdag, maar Baldelli weigerde tot zondag commentaar te geven op wat de toekomst biedt voor de eerste honkman.

Sano onderging een operatie om een ​​meniscusscheur in zijn linkerknie te herstellen en speelde sinds 30 april niet meer met de tweeling. In 17 competitiewedstrijden dit seizoen verloor hij 093. Hij was beter in de minors met de Florida Composite League op junior- en Saints-niveau en ging zaterdag 10-uit-36 in met vier homeruns en negen RBI. Maar hij sloeg ook 12 keer, Waaronder vier keer vrijdag.

READ  Mexico verslaat El Tre, de koudste wedstrijd in de geschiedenis van Canada

Sano’s terugkeer zal de factie uitschakelen die de tweeling aanvankelijk met alle sterren vormde Louis Araz – Aanvoerder van de competitie in slaggemiddelde – José Miranda En de Alex Kirillov. Zowel Miranda als Kirillov vonden onlangs hun ritme in het schilderij. En de aangewezen slagplek ging vaak naar Buxton als een manier om hem in de line-up te houden zonder zijn knie te belasten.

“Hij moet nu naar buiten om het een beetje te heroverwegen en opnieuw te timen,” zei Baldeli. “En daarom was deze rehabilitatiebaan zo belangrijk.” “En dat zorgt ervoor dat we staan ​​waar we nu zijn. We hebben er alles aan gedaan om het te krijgen, omdat we weten dat het belangrijk zal zijn voor hem om een ​​goede speler te zijn.”

thilbar raakte gewond

als zodanig Caleb Tilbar was haar aan het slaan Yuri Garcia In de zesde inning van de 11-0 nederlaag van de Twins tegen de White Sox afgelopen zondag, blesseerde hij zijn linker hamstring. Hij bleef in de wedstrijd voor nog een treffer om de finale van de pauze te halen en had een vijfdaagse All-Star-pauze om te herstellen. Maar Thelbar zei dat hij het nog steeds kan voelen als hij van het veld loopt.

Dus de linker tweeling en 4.84 brachten zijn ERA door 35⅓ ronden in 15 dagen IL.

“Dat is precies waar de kuit de hamstring achter zijn knie raakt,” zei Baldeli. “… het lijkt een spierprobleem te zijn.”

Geldig Verlicht Kano Kwam in de plaats van thilbar. Kano kwam tot negen optredens voor de Twins sinds zijn debuut eerder dit seizoen en heeft een 9.26 ERA tot en met 11⅔ innings.

READ  Zeelieden verliezen het spel in het spel, het spel zelf

More from Madison Garrett
Microsoft Teams wordt gelanceerd voor kleine bedrijven
De betaalde versie van het videochatprogramma is tot nu toe alleen beschikbaar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *