Gratis apps voor een maand

Indie App Kerstman 2021 Adventskalender

Het idee van de adventskalender is simpel: tussen 1 en 24 december kun je elke dag een andere kist openen. Als je geen adventskalender hebt gekregen van een geliefde of deze niet zelf hebt gekocht, is dit een geweldig alternatief. Elke 24 uur is er een andere app te downloaden, gratis of met flinke korting. De actie bestaat al een paar jaar en helpt kleine en onafhankelijke ontwikkelaars om wat extra publiciteit te krijgen. Je kunt op drie manieren op de hoogte blijven van het nieuwste cadeau: via de website IndieAppSanta.com, de Indie App Santa of door Tweet insluiten Te volgen op Twitter.

Vandaag gratis: Blackbox

Blackbox wordt op 1 december gelanceerd. Dit is een bijzondere game die al een Apple Design Award heeft gewonnen en kost doorgaans 4,99 euro. Te schattig om te hebben. De ontwikkelaar van Blackbox is Ryan McLeod, die de game actief blijft ontwikkelen en altijd bezig is met nieuwe uitdagingen. Het motto van Blackbox is om frustratie opnieuw te definiƫren. Denk je dat je slim bent? Bewijs dat.

In de App Store beschrijft de maker de game als:

Denk je dat je het ding in je handen begrijpt? Ik denk van niet! Stop met tikken. Stop met slepen. Beter nog, stop met het volledig aanraken van het scherm. Om Blackbox-puzzels op te lossen, heb je rust en eenzaamheid nodig, moet je bergen beklimmen, hulp zoeken bij vrienden, lid worden van het universum en buiten de gebaande paden denken.

Je krijgt minimale visuele hints om puzzels op te lossen. Je bent van plan de audio af te spelen, omdat dit een extra belevingslaag geeft. Er zitten paaseieren in, je moet nadenken over de hoek en de gebruikelijke manier van gebruik van je smartphone achter je laten. De redactie van Apple schreef in de App Store Dit artikel gaat over. Het is goed om te proberen en momenteel helemaal gratis. Een deel van de cadeaubonnen kan later worden betaald vanuit de Indie App Santa, maar dan krijg je een enorme korting.

Houd er rekening mee dat dit soort promoties altijd tijdelijk zijn. Als je dit artikel pas op 2 december leest, vind je een andere app in de huidige kalender.

READ  Zullen de Ducati Panigale V4 SP2 en R worden onthuld tijdens de Ducati WereldpremiĆØre in 2022?
More from Madison Garrett
3,2 miljard wachtwoorden van oude online hack in ‘Megalek’
De COMB is een verzameling gegevens die hackers de afgelopen jaren hebben...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *