Download TikTok Emulator, hoofdfuncties en meer

Bolo Indya is beschikbaar voor Android en iOS. Hier is hoe te downloaden

2020 was een interessant jaar voor smartphones, vooral voor hun apps. PUBG Mobile en TikTok behoorden tot enkele van de populaire apps die werden gelanceerd vanuit de Indiase versies van Google Play Store en Apple App Store. Deze apps zijn verwijderd door het Ministerie van Elektronica en Informatietechnologie (MeitY) vanwege zorgen over nationale veiligheid en soevereiniteit.

Sinds TikTok is verboden in India, haasten mensen zich naar lokale alternatieven om in hun behoefte aan korte video’s te voorzien en die leemte op te vullen. Interessant is dat mensen niet naar de entertainmentkant kijken, maar ze willen het ook zien als een haalbaar platform om hen te helpen extra inkomsten te genereren.

Hoewel velen van hen zich nog in de beginfase van de online-inhoudsactiviteiten bevinden, heeft Bolo Indya al het voortouw genomen bij het aansturen van het model voor gerichte betrokkenheid om makers van inhoud in India in staat te stellen inkomsten te genereren met hun eigen inhoud.

Bolo Indya is een van de snelst groeiende videoplatforms voor korte entertainment en is momenteel beschikbaar in meer dan 14 lokale Hindi-talen. Bolo Indya is uniek omdat het de volgende miljard internetgebruikers in India in staat stelt sociaal en vitaal kapitaal om te zetten in financiële onafhankelijkheid door elke maand onbeperkte bedragen te verdienen.

Hoe Bolo India te downloaden

De Bolo Indya-app is momenteel beschikbaar op zowel Android als iOS. Je kunt het op beide platforms downloaden door de App Store te openen en vervolgens naar Bolo Indya te zoeken. Eenmaal gedownload, hoeft een gebruiker alleen maar een account aan te maken en in te stellen.

READ  elke dag een scherp geprijsde of gratis iPhone-app

Hoe u begint

Na het downloaden van de applicatie, verschijnt een scherm waarin u wordt gevraagd uw voorkeurstaal te selecteren, en zodra u deze selecteert, wordt u naar de hoofdpagina geleid. Op de homepage kun je veel populaire korte video’s zien.

U ziet een zoekpictogram aan de rechterkant van uw startpagina waar u video’s als uw favoriete genre kunt selecteren – wat is trend, entertainment, mode en beauty, winkelen / recensies, technologie, gezondheid, enz.

Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je beginnen met het maken van een korte video van 15 seconden met meerdere tools, filters, stickers en tags. Bolo Indya heeft onlangs de nasynchronisatiefunctie van de app gelanceerd.

De belangrijkste kenmerken

Momenteel biedt Bolo Indya korte video-creatie, consumptie en kennisnetwerken in 14 Hindi-talen – Hindi, Tamil, Telugu, Bengaals, Malayalam, Gujarati, Marathi, Valley, Punjabi, Bhjpuri, Haryanfi, Kannada enz.

Hiermee kunnen gebruikers verschillende tools uitproberen, waaronder lipsynchronisatie, nasynchronisatie, speciale video-effecten, slow motion en meer.

De functie in de “Bolo Meets” -app stelt videomakers in staat om online sessies te hosten om aangepaste onlinediensten aan te bieden via één-op-één of twee-één videochatgroepen door videomakers aan een groep volgers. Het is een op engagement gebaseerd ontdekkingsmodel dat consumenten in staat stelt om eerst te communiceren met makers van hoogwaardige inhoud, interactie te hebben met hun inhoud, hun diensten te ontdekken en deze uiteindelijk op het platform te gebruiken. Consumenten betalen kleine bedragen volgens een pay-per-use-model om te profiteren van deze diensten van fabrikanten die ze vertrouwen en waarmee ze samenwerken, voor verschillende soorten belangen.

Consumenten kunnen sessies beoordelen en beoordelen op het moment van voltooiing. Hierdoor heeft Bolo Meets een betere toegang tot de sectie met aanbevolen richtingen van het platform en krijgt het meer zichtbaarheid op basis van de kwaliteit van de aangeboden sessies.

READ  Hoe pas je de privacy-instellingen van TikTok aan? - TechGirl

Laatste technologienieuws

More from Madison Garrett

Uitverkoopdata voor Steam Lunar New Year zijn uitgelekt

Valve kondigt Steam-verkoopdata zelden van tevoren aan, maar dat is geen probleem...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *