Gratis download: The Modern Workplace Playbook

Veel organisaties die in Microsoft 365 hebben geïnvesteerd, proberen nog steeds de beste manier te vinden om te profiteren van de toepassingen en functies die Microsoft 365 te bieden heeft. Vandaag brengen we een nieuw e-book uit genaamd The Modern Workplace Playbook, een praktische gids voor IT-leiders gericht op het maken van een plan en strategie om de investering in Microsoft 365 te vergroten. Microsoft 365. Operational Guide biedt lezers een overzicht van de technologieën, toepassingen en functies die digitale transformatie ondersteunen en organisaties helpen de werkplek te moderniseren.

Aangezien IT-leiders prioriteiten willen stellen aan projecten en budget, kan een bedieningsgids ideeën bieden over hoe de doelstellingen voor bedrijfstransformatie kunnen worden bereikt. Zodra u de technologie identificeert die essentieel is voor uw doelstellingen voor de modernisering van uw werkplek, bepalen we hoe organisaties de volwassenheid van digitale transformatie beoordelen en hoe toonaangevende organisaties roadmaps maken voor het effectief inzetten van Microsoft 365-technologieën.

Kiefer Consulting heeft de afgelopen twee jaar enkele uren besteed aan het spreken met IT-leiders en het leveren van expertise. We hebben een bewezen staat van dienst in het helpen van klanten bij het moderniseren van de werkplek en het helpen van organisaties om te begrijpen hoe Microsoft 365 het beste kan worden gebruikt om de efficiëntie te verbeteren, samenwerking mogelijk te maken en communicatie te vereenvoudigen. Het nieuwe Operating Handbook biedt een introductie op hoog niveau van wat er mogelijk is en kan u helpen de hiaten en kansen te identificeren die u in het komende boekjaar wilt aanpakken.

READ  Mayorkun ontwijkt concurrentie in 'Certified Loner'

Download gratis moderne Workplace Playbook. Geen e-mail nodig!

Bent u een IT-pionier en wilt u profiteren van een gratis consult met een van onze consultants, neem dan contact met ons op om een ​​sessie in te plannen.

Kiefer Consulting

Kiefer Consulting is een Microsoft Premium Gold Partner en werkt nauw samen met haar klanten om bedrijfsprocessen te transformeren en te verbeteren door middel van naadloze technologische oplossingen.

Bekijk meer verhalen van Kiefer Consulting

Written By
More from Eda Greene
Hoe Minecraft 1.19 te downloaden voor versie 1
Na vele snapshotversies heeft Mojang eindelijk de bètaversie 1.19 van Minecraft 1.19...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *