Gratis download Windows 10 voor dummies (waarde $24,99) – verloopt morgen

Getimede tip op Windows 10. Bestel GRATIS uw exemplaar voor $ 24,99Voordat de aanbieding morgen afloopt, woensdag 22 september 2021.

Waar gaat het over?

Welkom in de wereld van Windows 10!

Windows 10 voor Dummies blijft de belangrijkste bron voor lezers die op zoek zijn naar tips over Windows 10. Deskundige auteur Andy Rathbone biedt een eenvoudig te volgen gids om Windows 10 te begrijpen en dingen voor elkaar te krijgen op basis van zijn tientallen jaren ervaring als Windows-docent .

Kijk binnen voor de basisprincipes van de Windows-interface, Windows-apps die u helpen dingen voor elkaar te krijgen, manieren om thuis of onderweg online te gaan en stappen om uw Windows 10-ervaring aan te passen vanaf uw bureaubladachtergrond tot hoe strak uw pc is.

  • Gebruikersaccountbeheer
  • Pas het startmenu aan
  • Vind en beheer uw bestanden
  • Draadloos verbinding maken met een printer

Deze vertrouwde bron is beoordeeld om de laatste ronde van Windows 10-updates te dekken en is uw vertrouwde bron om alles te ontgrendelen wat het besturingssysteem te bieden heeft, en uw eerste en laatste stop om de basisprincipes van Windows te leren!

De gratis aanbieding eindigt morgen, 22 september 2021.

Hoe is het te krijgen

Zorg ervoor dat u de algemene voorwaarden leest om een ​​bestand te downloaden Deze gratis bron. Volledige en verifieerbare informatie is vereist om deze gratis aanbieding te ontvangen. Als u eerder gebruik heeft gemaakt van deze gratis aanbiedingen, hoeft u zich niet opnieuw te registreren. Aangeboden door Wiley, bekijk andere bronnen door: Wiley.

Download Windows 10 voor Dummies (waarde $24,99) gratis


Niet voor jou?

Welnu, er zijn andere gratis e-books in de aanbieding U kunt hier controleren.

READ  MIUI 12.5 Stabiel: Xiaomi en Redmi downloadlink

Gesponsorde berichten uitschakelen Neowin-deals Gratis e-boeken Neowin-winkel

openbaring: Een geldig e-mailadres is vereist om aan uw verzoek te voldoen. Volledige en verifieerbare informatie is vereist om deze aanbieding te ontvangen. Door een bestelling te plaatsen, is uw informatie onderworpen aan TradePub.com privé beleid.

Written By
More from Eda Greene
APK-downloadlink voor gebruikers over de hele wereld
Eerder deze maand brachten de ontwikkelaars van PUBG Mobile Lite de nieuwste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *