Gratis Fire OB28 Advance Server APK-downloadgids: stapsgewijze methode

Gisteren werd Free Fire OB28 Advance Server gelanceerd, en nu hebben spelers de perfecte gelegenheid om veel van de functies uit te proberen voordat ze eindelijk worden geïmplementeerd. Het bestaat uit verschillende nieuwe items, waaronder D-Bee (personage), Dr. Beanie (huisdier) en wapens.

Houd er rekening mee dat spelers een activeringscode moeten hebben om toegang te krijgen tot de geavanceerde server. En het APK-bestand staat op de officiële website van de testserver.

Hier is een stapsgewijze handleiding voor het downloaden en installeren van Free Fire OB28 Advance Server op hun apparaat.

Lees ook: Gratis Fire OB28 Advance Server: lijst met toegevoegde functies


Hoe gratis Fire OB28 Advance Server te downloaden

Spelers kunnen de onderstaande stappen volgen om Free Fire OB28 Advance Server te downloaden en te installeren:

Stap 1: Gebruikers moeten de officiële website van Advance Server bezoeken. De link wordt hieronder voor hetzelfde gegeven:

tik op
Klik op de knop “APK downloaden”

Gratis Fire Advance Server-website: Klik op Hier

Stap 2: Daarna moeten spelers inloggen. Daarna moeten ze op de knop “APK downloaden” klikken, zoals weergegeven in de afbeelding hierboven.

Opmerking: het APK-bestand is 607 MB groot. Daarom moeten gebruikers voldoende ruimte hebben op hun Android-apparaten voordat ze deze kunnen downloaden.

Stap 3: Schakel de optie “Installeren vanaf onbekende bron” in als het downloaden is voltooid. Spelers moeten dan Free Fire OB28 Advance Server APK installeren.

Klik op
Klik op het “gast” icoon

De vierde stap: Ten slotte moeten gebruikers het spel openen en op de knop “gast” klikken. Er verschijnt een dialoogvenster op hun scherm waarin ze worden gevraagd een activeringscode in te voeren.

READ  Download hier het ticket voor de First Division Assistant Hall

Als spelers een fout in de analyse tegenkomen, kunnen ze de APK opnieuw downloaden en de eerder genoemde stappen volgen.

Lees ook: Gratis wapenskins krijgen in vrij vuur


Spelers moeten de activeringscode invoeren
Spelers moeten de activeringscode invoeren

Zodra gebruikers de code hebben ingevoerd, hebben ze toegang tot de nieuwste Free Fire OB28 Advance-server en kunnen ze alle nieuwe functies testen.

Aangezien dit een testserver is, kunnen er fouten en glitches optreden. De game-ontwikkelaars hebben spelers de mogelijkheid geboden om diamanten te verdienen door dergelijke problemen te melden.


Lees ook: het nieuwe Andrew-personage van Free Fire: humor, vaardigheid, missies en meer

Written By
More from Eda Greene

Haryana Board Admit Card 2021 is vrijgegeven voor klasse 10, 12, hier is hoe te downloaden

De toegangskaart van de Haryana Council 2021 is afgegeven voor klasse 10,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *