Gratis Jedi Fallen Order-upgrade voor PS5 en Xbox Series X/S hier beschikbaar

Zonder voorafgaande kennisgeving van EA en Respawn, PlayStation 5 en Xbox Series X/S-versies van Star Wars Jedi: Fallen Order worden nu beschikbaar. Als je de game op PlayStation 4 of Xbox One hebt gekocht, Je krijgt een gratis upgrade naar de huidige versie van dezelfde consolefamilie (behalve voor Japan). Nieuwkomers kunnen het kopen voor $ 40.

Een van de geweldige dingen van deze upgrade is dat je hem nog steeds ontvangt, zelfs als je een fysiek exemplaar koopt van Serieus: gevallen ding Op Xbox One of PS4 en je hebt alleen een digitale Xbox Series S of PS5. Je zal moeten Neem contact op met EA en een aankoopbewijs overleggen om toegang te krijgen tot de nieuwe versie. Nog niet veel uitgevers of ontwikkelaars hebben een vergelijkbare gratis upgrade-optie aangeboden.

De huidige versie van Serieus: gevallen ding Bevat 4K HDR-originelen en composities met hoge resolutie. Je kunt snellere laadtijden en betere prestaties verwachten bij 60 frames per seconde. EA en Respawn 60 fps ingeschakeld in januari Voor degenen die de nieuwste versie van PS5 en Xbox Series X/S met achterwaartse compatibiliteit spelen.

Op PS5 en Xbox Series X kun je ervoor kiezen om de game in de prestatiemodus uit te voeren op 1440p bij 60 fps. Als de Performance Mode is uitgeschakeld, kun je in 4K spelen met 30 frames per seconde. Op Xbox Series S zijn de prestaties vergrendeld tot 1080p met 60 frames per seconde.

De opgeslagen gegevens moeten automatisch worden overgedragen van de Xbox One-versie naar de huidige versie. Op PS5 moet je gegevens handmatig overzetten. Zodra je de PS4-gegevens op je systeemopslag hebt staan ​​(van het uitvoeren van de PS4-versie op de PS5, het overbrengen via cloudopslag of een USB-station), kun je de optie PS4-systeemgegevens importeren selecteren. Dit is vervelend, maar gelukkig niet Te ingewikkeld. Als u uw opslag verplaatst naar het huidige generatiesysteem van het oudere systeem in kwestie, zal het een bestand openen Serieus: gevallen ding Prestaties en prijzen die je al hebt ontvangen.

Naast de upgrade hebben EA en Respawn aangekondigd dat meer dan 20 miljoen mensen hebben gespeeld Star Wars: Jedi Fallen Order Op alle platforms en services. Naast consoles is het beschikbaar op pc en google stadions.

READ  Apple zou binnenkort Apple Music en Apple Podcasts naar Windows en Xbox kunnen brengen
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Canada onthult een unieke Canadese Tuxedo-controller

Als je jezelf ooit hebt tegengehouden terwijl je je Xbox Series X...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *