Knockout City krijgt 5 miljoen voor het spelen van trefbal multiplayer

Amper twee weken na de release en Knock-out Stad Echt boeven.

Karthik Bala, mede-oprichter van de studio die de shooter-achtige multiplayer-game Dodge Ball ontwikkelde, vertelde Electronic Arts dat hij ze zelf tegenkwam. “Ze waren met me aan het dollen”, lachte hij. “Ze komen, zien eruit als een van de standaard” [skins] Bij het opstarten spelen ze slecht, worden ze niet als team gecoördineerd en zitten ze niet opzettelijk samen in een ploeg.”

Nadat ze al vroeg in het KO-team in een 7-tegen-1-achterstand waren gestruikeld, gooiden ze het. “Ik hou van, ik heb dit spel verlichtBala lachte. “Toen ineens omvergeworpen; En ze doen “woo-hoo!” en sarcasme. En ik hou van, wat is er net gebeurd? “

Twee punten hier: Knock-out Stad Het is een multiplayer-game die goed genoeg is om de moeite waard te zijn. Twee, 5 miljoen spelers – het karakter van Velan Studios Eerder deze week beschreven – is het type bevolking dat bonafide boeven nodig heeft om hun duistere kunsten te beoefenen, vooral als het een geheel nieuwe sport is. Hoe groter de menigte, hoe gemakkelijker het is om er tenslotte in op te gaan.

Vijf miljoen is veel. Ik bedoel, het is een groot aantal op veel verschillende manieren, maar wat het betekent is dat mensen over de hele wereld het echt spelen”, zegt Guha Pala, de broer van Karthik (en ook mede-oprichter van Phelan). Verrassend genoeg is Japan ons op één na grootste land. Er zijn maar weinig westerse games die daar echt een betekenisvolle voorsprong hebben, maar we hebben altijd geweten dat dribbelen daar iets is.”

READ  Schaken: Carlsen breidt het record ongeslagen streak vóór het belangrijkste spel uit met Caruana | Magnus Carlsen

Wereldwijde assimilatie is van vitaal belang geweest voor Knock-out StadDe grootste waardepropositie en de grootste zorg van Palace om hieraan te voldoen: matchmaking zeer snel, altijd en overal. Knock-out Stad Het werd gelanceerd op zowat alles behalve telefoons, met cross-play en cross-advance progressie vanaf het begin, wat betekent dat een enkel platform niet werd weggelaten uit de populaire multiplayer-game, simpelweg omdat het de kleinste spelersbasis had.

Velan Studios bood een 10-daagse preview van een “groepsfeest” aan, gratis voor iedereen, om een ​​groot publiek aan te trekken en de matchmaking-business snel te houden terwijl nieuwsgierige spelers erachter komen waar de game over gaat. Velan heeft sindsdien de preview uitgebreid, waardoor mensen onbeperkt kunnen spelen tot level 25 in de game (bereikt in ongeveer vijf tot zes uur gameplay). Het maakt ook deel uit van de bibliotheek van EA Play, wat betekent dat het gratis is voor Xbox Game Pass Ultimate-abonnees.

Karthik Bala gaf toe dat de uitademing een groot gevoel van opluchting was en trok vijf miljoen nieuwe spelers aan voor het spel. “Het is een nieuwe IP, weet je; het is een nieuwe gameplay-stijl die er op papier saai uitziet? Maar je moet mensen zover krijgen om het te spelen. En het draait allemaal om het speelveld, voordat je kunt ontwerpen. We vonden het geweldig, het is echt leuk , en de demo’s waren een hit, maar kunnen we echt uitbreiden, en zullen er mensen komen opdagen?” Voorlopig lijken ze dat te hebben gedaan.

More from Madison Garrett

Het pad van ballingschap ligt op een historisch hoogtepunt in de nasleep van de laatste update

Echo’s van het nieuwe wilde ballingschapspad van Atlas-uitbreiding, Wat het einde verandert...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *