Gratis pc-games: download Borderlands 3 via Epic

als onderdeel van een bestand Recente mega-uitverkoopEpic Games biedt een aantal gratis pc-games aan, waarvan de eerste Borderlands 3 is. De looter-shooter werd in 2019 gelanceerd, maar als je hem nog niet hebt toegevoegd aan je Epic Games pc-bibliotheek, is dit je kans om dit te doen zonder een nikkel. Hij zal worden vergezeld door een andere gratis-maar-mijn-mysterie-titel overal in de Epic Games Store Mega Sale, nu te koop reiken naar 75% korting Enorme collectie computerspellen. Ga hieronder voor meer informatie over gratis pc-games en Borderlands 3.

Gratis pc-games – Borderlands 3 en meer

Borderlands 3 is ontwikkeld door Gearbox Software en resulteerde onlangs in een populaire spin-off titel Wonderen van Tiny Tina Dat brengt het roversschietgenre naar magische nieuwe hoogten. Het derde hoofditem van de Borderlands-serie bevat een plot rond vier kluisjagers die de Pandora Crimson Raiders helpen de handlangers van Troy en Tyreen Calypso neer te halen.

De originele roversschieter keert terug met een hele reeks wapens en een heel nieuw avontuur vol chaos! Schiet nieuwe werelden en vijanden neer als een van de vier nieuwe Vault Hunters – de ultieme schatzoekers in de Borderlands, elk met diepe vaardigheden, vaardigheden en aanpassingen. Speel alleen of werk samen met vrienden om gekke vijanden te verslaan, tonnen buit te scoren en je huis te redden van de meest meedogenloze sekteleiders in de melkweg.

Ga naar Borderlands 3 en voeg het toe aan je bibliotheek met gratis pc-games op Epic nu het nog kan. Het ziet ernaar uit dat het gratis blijft tot volgende week 26 mei 2022.

READ  Beste pc-simulatiespellen 2020

Borderlands 3 op pc Vrij (Reg. tot $60)

Terwijl je wacht tot de rest van Epic’s gratis games voor pc live gaan (op dit moment lijkt het erop dat er nog maar één komt, maar in dat opzicht kunnen dingen veranderen), blader je door de digitale etalage ENORME ENORME KORTINGEN HIER.

Bekijk de deals van vandaag over het onlangs uitgebrachte deck-pedaal van Elgato en de ASUS TUF/ROG Strix RTX 3080 Ti voor maximaal 300 dollar korting Ga dan naar het PC Game Deal Center voor meer informatie.

Kenmerken van Borderlands 3:

Word een van de vier buitengewone Vault Hunters, elk met unieke vaardigheden, spelmodi, diepe vaardighedenbomen en talloze aanpassingsopties. Alle Vault Hunters zijn in staat om in hun eentje verschrikkelijke ravage aan te richten, maar ze kunnen niet samen worden gestopt. Met een scala aan wapens en gadgets is elk gevecht een kans om nieuwe uitrusting te scoren. Vuurwapens met zelfrijdende kogelschilden? controleren. Kanonnen die vulkanen voortbrengen die vuur spuwen? aanzienlijk. Grootbenige geweren die vijanden achtervolgen terwijl ze beledigingen uitdelen? Ja, dat heb ik ook.


Abonneer je op het YouTube-kanaal van 9to5Toys voor de nieuwste video’s, recensies en meer!

Written By
More from Max Mcgee
Factorio’s beste mod | computer spelletjes
Als er een game was die mods nodig had, zou dat zo...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *