Het nieuwe Eve Online-logosysteem wordt een groot succes

Van buiten naar binnen kijkend, lijkt het toevoegen van nieuwe aangepaste scheepshuiden aan het multiplayer-ruimtespel Eve Online misschien niet zo’n noemenswaardige verandering – natuurlijk, het is leuk om je avatar en ruimteschip aan te passen, maar zeker niet nodig, nietwaar zo? Maar in Eve Online stuurt identiteit alles – wie je bent, wat je hebt gedaan en de groepen waartoe je behoort, zijn zo belangrijk voor ervaring en verbeeldingskracht. Het aanstaande heraldieksysteem aangekondigd door CCP Games op Fanfest 2022 zal het eindelijk officieel maken en spelers in staat stellen om onderscheidende visuele identiteiten te creëren voor zichzelf, hun bedrijven en hun allianties.

Het is duidelijk hoe belangrijk wapenschilden zijn voor Eve-spelers op het moment dat je een evenement als Fanfest binnengaat: de menigte spelers is gevuld met op maat gemaakte Alliance-shirts, jassen en vlaggen. Deze symbolen zijn veelvoorkomende bezienswaardigheden op Eve-streams en in forums, maar het nieuwe heraldieksysteem zal ze ook binnen Eve bruikbaar maken.

Het heraldieksysteem gaat echter niet alleen over het tonen van loyaliteit aan een groep. Het nieuwe systeem bevat visuele eenheden, scheepstoevoegingen, kill-tags en hologrammen die veranderen en meegroeien met je prestaties.

De visie is voor volledig aanpasbare schepen en rompen, zegt Snorri “CCP Rattati” Árnason, Eve Online’s productmanager, mogelijk gemaakt door verbeteringen aan Eve’s kunst- en grafische engine-mogelijkheden die de afgelopen twee jaar zijn gemaakt.

“Stel je een toekomst voor waarin je in een systeem draait en door een portaal gaat, en je ziet dat dat portaal de kleuren heeft van de alliantie die het systeem bestuurt”, vertelt Birgor Finbogason, Creative Director van Eve Online. “Er staat een standbeeld van hun leider. En of je voelt je niet welkom, of je hebt het gevoel: ‘Ik wil hier deel van uitmaken.'”

READ  Je kunt nu de hond aaien (maar niet de katten) in Civilization 6

Het belangrijkste is, zegt Arnason, dat heraldiek niet Eva’s nieuwe manier om geld te verdienen zou zijn. Aanpassingsopties worden ontgrendeld met een nieuwe valuta genaamd InterBus Credits, die niet kan worden gekocht of geruild tussen personages – IBC kan alleen worden verdiend door middel van gameplay.

“Elk personage kan InterBus-credits maken door geselecteerde activiteiten te delen”, legde Árnason uit tijdens de keynote-presentatie op Fanfest. CCP zegt dat de meeste van deze activiteiten gericht zullen zijn op interactie met andere Eve-spelers.

De ontwikkelaars zeiden dat een van de manieren om de IBC te maken, is om nieuwe logo-elementen te maken, die spelers en andere bedrijven kunnen gebruiken.

Heraldiek – inclusief emblemen, kleurstoffen, bijlagen, hologrammen en meer – is uiteindelijk toegankelijk in een bijgewerkt, uniform passend venster naast de traditionele modules die u aan uw schepen toevoegt.

Hoewel IBC niet iets is dat spelers zullen kopen, zullen spelers met Omega-status (betaald abonnement op Eve Online) het veel sneller kunnen maken dan spelers die gratis spelen, zei Arnason.

De CCP heeft geen bevestigde releasedatum aangekondigd voor het nieuwe heraldieksysteem. CCP zei echter dat de uitrol van de nieuwe functies gekoppeld zal zijn aan het nieuwe dynamische combosysteem, en de eerste boog daarvan zal naar verwachting voor het einde van het jaar worden voltooid. Het is mogelijk om het begin van het heraldieksysteem in dit tijdsbestek te zien.

Written By
More from Max Mcgee
India China Ladakh Face Off
India heeft traditioneel het recht opgeëist om te patrouilleren in alle acht...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *