Gratis PlayStation Plus-games aangekondigd voor december 2020

Sony heeft de gratis PlayStation Plus-games voor december 2020 onthuld. Volgende maand kunnen abonnees gratis aan de slag met Worms Rumble, Just Cause 4 en Rocket Arena.

De spellen werden erdoor gebruikt PlayStation-blog aangekondigd en zal van 1 december tot 4 januari beschikbaar zijn voor zowel PlayStation 4 als PlayStation 5.

Worms Rumble is de meest recente game in de langlopende serie. De nieuwe game in de franchise is een “intense real-time, platformonafhankelijke arena-game waarin 32 spelers tegelijkertijd strijden.” De game bevat zowel Deathmatch als Battle Royale, seizoensevenementen, dagelijkse uitdagingen en samenwerkingen met de gemeenschap.

Just Cause 4 plaatst je in de schoenen van Rico Rodriguez in Zuid-Amerika. De wereld beslaat 1024 vierkante kilometer waar mensen kunnen doen wat ze willen.

In onze recensie van Just Cause 4 gaven we de game een 8.1 en zeiden we het volgende: “Just Cause 4 gaat verder waar Just Cause 3 ophield: dikke actie met een even dikke knipoog. Het is niet de mooiste game en er zal momenten waarop de frustraties van Avalanche je zullen frustreren. Maar onder dat ruige uiterlijk is er een heerlijk spel dat me verschillende keren aan het lachen heeft gemaakt. “

Rocket Arena is een online 3v3-shooter boordevol helden die allemaal hun eigen soort raketwerper gebruiken. De game probeert zich te onderscheiden door te ontwijken, je doelen te verrassen en items te gebruiken.

Ten slotte betekent dat ook dat dit de laatste kans is om de spellen van november 2020 te claimen. Dat omvat Bugsnax, Middle-earth: Shadow of War en Hollow Knight: Voidheart Edition.

READ  NASA-SpaceX-missie: astronauten keren terug na een historische missie

Written By
More from Aubrey Mason

Apple kondigt de beste App Store-apps en -games van 2020 aan – nog een ding

De laatste maand van het jaar is aangebroken en dat betekent dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *