Gratis PlayStation Plus-games voor juni 2024 onthuld

Gratis PlayStation Plus-games voor juni 2024 onthuld

Sony heeft de volgende reeks gratis games onthuld voor PlayStation Plus-abonnees, en voor iedereen die houdt van actie, nostalgie, professioneel worstelen of sponzen die in een ananas onder de zee leven, ziet juni eruit als een spannende maand. SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake, AEW: Fight Forever en Streets of Rage 4 worden vanaf 4 juni aan de abonnementsservice toegevoegd.

PS Plus in juni.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake is een heel cool spel met de lieve chef-kok in de hoofdrol. De game werd voor het eerst uitgebracht in 2003 en kreeg in 2003 een grote digitale upgrade, en dat is ook echt het geval Hazar. En nee, we hebben het niet over brand, uranium (bommen) en geen overlevenden. De combinatie van klassieke SpongeBob-humor, solide platformactie en kleurrijke beelden creëren een charmant avontuur in Bikini Bottom.

De volgende op de lijst is AEW: Fight Forever, de worstelgame van vorig jaar gebaseerd op rivaliserende promotie WWE. De eerste AEW beantwoordt aan de geest van klassieke titels als WWF No Mercy, heeft een indrukwekkende selectie artiesten om uit te kiezen en een eenvoudig te leren vechtsysteem. Het zijn goede dingen – en wonderbaarlijk raar – die je moet bekijken als je op zoek bent naar een alternatief voor de WWE-franchise van 2K.

Ten slotte is Streets of Rage 4 een geweldige terugkeer naar weleer. Het neemt het DNA van de klassieke Sega-serie over, verbetert het met prachtige, handgetekende beelden en introduceert nieuwe modi die je vechtvaardigheden tot het uiterste zullen drijven. De game werd vorig jaar nog beter dankzij een grote update, met honderden verbeteringen over de hele linie, waardoor Streets of Rage 4 werd verfijnd tot een van de beste moderne beat 'em ups.

READ  De beste functie van Xbox Series X wordt beter

Er is nog tijd om de gratis PS Plus-games van deze maand te bemachtigen, want Destiny 2: Lightfall, Ghostrunner 2 en Tonic zijn beschikbaar tot 3 juni en EA Sports FC 24 blijft beschikbaar tot 17 juni.

Als onderdeel van de Days of Plays-viering voegt Sony een paar dagen eerder ook extra titels toe aan de PlayStation-gamecatalogus, en abonnees kunnen verschillende PSVR 2-titels en klassiekers zoals Tomb Raider: Legend en Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord bekijken in Juni.

Gratis PlayStation Plus-games voor juni 2024

Beschikbaar vanaf 4 juni.

  • SpongeBob SquarePants: kosmische schok
  • AEW vecht voor altijd
  • Straten van woede 4

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *