SimCity en Stardew Valley gaan sci-fi in een nieuwe gratis te spelen MMO

SimCity en Stardew Valley gaan sci-fi in een nieuwe gratis te spelen MMO

Er zijn enkele spelideeën waarover ik heb gelezen die vol ambitie zitten. zaad is er één van, een nieuwe MMO die ideeën uit De Sims, SimCity en Stardew Valley in één kom combineert. Dit schip bevat ook raketvinnen en geavanceerde kunstmatige intelligentie, aangezien Seed zich duizend jaar in de toekomst afspeelt, lang nadat de mensheid de aarde heeft verlaten. Alleen jij kunt de gemeenschap weer laten floreren, al heb je misschien wat hulp van andere spelers nodig.

Als Seed slechts een levensspel zou zijn, vermengd met het bouwen van steden, zou het interessant genoeg zijn. Je observeert een opkomende beschaving op een verre planeet en helpt je kolonisten (of zaailingen) te voeden terwijl ze hun leven leiden. Je hebt geen directe controle over ze, maar je houdt wel toezicht op de vorm die hun leven aanneemt, met zorgvuldig ontworpen systemen om je zaailingen te begeleiden terwijl ze samenwerken om huizen, bedrijven en toekomsten op te bouwen. Het heeft al het juiste in zich, maar toegevoegd aan de heerlijke sci-fi-mix is ​​het feit dat Seed ook een MMO is, en eentje die je kunt Gratis spelen.

Je zaailingen leven niet in een vacuüm, en jij ook niet. Terwijl ze groeien en leven, zullen ze andere zaailingen tegenkomen die een enorme, onderling verbonden gemeenschap vormen, net zoals wij dat in de echte wereld doen. Wat Seed echt onderscheidt, is dat de zaailingen die je tegenkomt onder het toeziend oog van andere spelers staan, elk met hun eigen doelen, verlangens, behoeften en ambities.

READ  Night Delivery is een Japans horrorspel over een koerier die een hele slechte nacht doormaakt

Dit simpele feit opent een breed scala aan mogelijkheden voor het spel. Verenig jij je met je medespelers om families in gemeenschappen en gemeenschappen in steden te transformeren, of ga je de confrontatie aan met hen en worden ze vijanden? Naarmate je gemeenschap groeit, heb je bedrijven, leiders, werknemers, basisbehoeften en meer nodig. Sid vraagt ​​of je dit zelf gaat doen of dat je zaken aan iemand anders gaat overlaten, met gevolgen voor beide benaderingen. Het kan zijn dat je gevangen zit in de industriële kant van je stad, dat je betrokken raakt bij de politiek, of dat je geen van beide doet en gewoon probeert te overleven. Alles heeft een impact en het kan zijn dat het overlaten van de besluitvorming aan andere spelers ertoe kan leiden dat uw gemeenschap een richting inslaat die u niet had verwacht.

Natuurlijk kun je gewoon schurkenstaten zijn en met mensen knoeien. Dit is tenslotte een spel dat is geïnspireerd door andere sandboxes zoals De Sims, en we hebben allemaal wel eens onze aanvallen gekweld. In Seed kun je, als je dat wilt, een doorn in het oog worden van iedereen die je tegenkomt, en ik weet zeker dat velen voor deze optie zullen kiezen.

Dit alles betekent dat Seed veel potentieel heeft met ideeën die smeken om ontdekt te worden. Als je er zelf in wilt duiken, dan kan dat Meld u aan voor een gratis zadentest Met regelmatige playtests waarmee je in het spel kunt komen.

Je kunt ook een kijkje nemen in onze aanbevelingen voor de beste games zoals De Sims 4, of in onze gids voor de beste simulatiegames voor iets waarvan we zeker weten dat je het geweldig zult vinden.

READ  Is Horizon Forbidden West Steam Deck compatibel?

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen kunt u onze website raadplegen PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *