Gratis Rollercoaster Tycoon 3 in de Epic Games Store

Het klassieke computerspel RollerCoaster Tycoon 3 wordt opnieuw uitgebracht in een strak pakket. De game uit 2004 komt deze week weer beschikbaar voor pc en Nintendo Switch-gameconsole. Developer Frontier Developments belooft dat de 16 jaar oude graphics scherper zijn dan ooit. PC-spelers hebben geluk, ze hebben nu gratis toegang tot het spel

Remake van RollerCoaster Tycoon 3

Deze coole simulatiespel is erg populair bij fans en wordt uitgebracht in een resolutie van 1080p. Dit is absoluut geweldig voor mensen die echt nostalgie willen ervaren. Je kunt mensen weer ziek maken en laten verdrinken. Kortom er valt weer genoeg te beleven en nu ook in een hogere resolutie.

RollerCoaster Tycoon 3 gratis op pc

Voor pc-gebruikers is het pretparkspel gratis te downloaden tussen 24 september en 1 oktober. Deze kun je nu scoren via de Epic Games Store. Wees er dus snel bij!

Lees ook: Epic Game Store komt naar je telefoon

Er worden twee verlengstukken meegeleverd

De gratis game is de complete editie. Dit betekent dat je ook add-ons Dolle Waterpret (met zwembaden) en Wild (met dierenverblijven) kunt spelen. Dit pakket in zijn geheel zorgt ervoor dat je echt vooruit kunt met deze game.

READ  Je kunt nu je echte huisalarm laten klinken wanneer je Rust-basis wordt bestormd
Written By
More from Aubrey Mason

We weten eindelijk iets over Super Mario Bros. de nieuwe

Voorman Spike Het was bijna vier jaar sinds nieuw Mario broers. De...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *