Gratis speeldagen dit weekend zijn inclusief snelle voltooiing

Sea Call, te gaar! Dankzij Free Play Days is All You Can Eat en Civilization VI nu gratis te spelen voor Xbox Game Pass Ultimate- en Xbox Live Gold-abonnees.

Deze drie games zijn nu allemaal gratis te spelen tot en met maandag. Het wordt ook zwaar afgeprijsd in de Microsoft Store (behalve voor Overcooked, de korting wordt nog niet getoond), dus als je uiteindelijk een van deze games speelt en ervan geniet, zorg er dan voor dat je een goede deal krijgt.

Gratis spelletjes speeldagen

zee oproep

zee oproep

Call of the Sea is een ander verhaal over mysterie en liefde dat zich afspeelt in de Stille Zuidzee in de jaren dertig. Verken het weelderige paradijselijke eiland, los puzzels op en ontdek geheimen op jacht naar de verloren reis van je man.

Te gaar! Alles wat je kunt eten

Te gaar!  Alles wat je kunt eten

Te gaar! Alles wat je kunt eten

Te gaar!, Te gaar! 2 en alle extra content wordt samengevoegd en van de grond af opnieuw opgebouwd in 4K en 60fps in deze heerlijke definitieve release. Geniet van meer dan 200 levels, waaronder een exclusief nieuw avontuur; De opkomst van Bekesh!

Sid Meier VI-beschaving

Sid Meier VI-beschaving

Sid Meier VI-beschaving

Civilization, oorspronkelijk gemaakt door de legendarische game-ontwerper Sid Meier, is een turn-based strategiespel waarin je een imperium probeert op te bouwen dat de tand des tijds kan doorstaan. Verken nieuw land, onderzoek technologie, verover je vijanden en ga de strijd aan met de beroemdste leiders in de geschiedenis terwijl je probeert de grootste beschaving op te bouwen die de wereld ooit heeft gekend.

READ  De jongens zijn verlengd voor seizoen 3 en krijgen Aisha Tyler als host na de show

Als je op zoek bent naar een gratis oplevering dit weekend, zoek dan niet verder dan zee oproep. Er wordt geschat dat dit uitstekende puzzel-/avonturenspel in ongeveer acht uur kan worden voltooid, maar we hebben zee oproep dwalen (geschreven door choiHij zegt dat je het in de helft van die tijd kunt doen. We raden je ten zeerste aan om deze walkthroughs te volgen als je Call of the Sea dit weekend wilt voltooien, omdat ze verschillende verzamelobjecten bevatten die in een bepaalde volgorde moeten worden opgehaald. Ook beschikbaar om te spelen Te gaar! Alles wat je kunt etendie een voltooiingsschatting van 20 uur heeft, en de strategietitel, Sid Meier VI-beschavingdie een langere voltooiingsschatting van ongeveer 50 uur heeft.

Ga je dit weekend een van deze games bekijken? Laten we het weten!

More from Madison Garrett
Populaire Nederlandse websites volgen bezoekers via vingerafdrukken
Veel populaire Nederlandse websites gebruiken vingerafdrukken om hun bezoekers te volgen Consumentenbond...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *