Gratis spellen – Download Quake 2 RTX, Yooka-Laylee en Void Bas *** ds NU | Spellen | amusement

Er is goed nieuws voor pc-klanten, die een groot aantal games gratis kunnen downloaden.

Om de start van QuakeCon te vieren, kunnen fans Quake 2 RTX gratis downloaden op GoG.

Quake II RTX biedt nieuwe visuele effecten op de baan, evenals verbeterde compositie en volledige raytracing.

Er wordt ook gezegd dat het tientallen andere veranderingen en verbeteringen heeft, die zouden leiden tot een ervaring die wedijvert met de games die vandaag zijn gemaakt.

De officiële beschrijving luidt: “Kort na de landing op een ruimteoppervlak, verneem je dat honderden van je mannen zijn teruggebracht tot een paar.”

“Nu moet je je een weg banen door zwaar versterkte militaire installaties, de verdediging van de stad verlagen en de oorlogsmachine van de vijand uitschakelen. Alleen dan zal het lot van de mensheid bekend zijn.”

Ter herinnering: QuakeCon vindt plaats van 19 augustus tot de avond van 21 augustus.

Naar verluidt zal tijdens dit evenement een nieuwe Quake-game worden aangekondigd, die goed zou moeten passen bij je nieuwe versie van Quake 2.

Pc-bezitters kunnen ook een aantal gratis games krijgen van de Epic Games Store.

Als onderdeel van Epic’s voortdurende strijd met Steam, biedt de platformhouder elke week gratis games aan.

Van 19 augustus om 16:00 uur GMT tot dezelfde tijd op 26 augustus kunnen fans de 3D-platformgame Yooka-Laylee en de roguelike Void Bas***ds downloaden.

Het enige dat je nodig hebt om games te downloaden, is een actief Epic Games-account. Meld u gewoon aan en u kunt het voor altijd behouden.

Hoewel Yooka-Laylee het beste gratis spel is, is Void Bas***ds het beste.

READ  Download meer dan 1000 gratis achtergronden uit Google Earth

De officiële beschrijving luidt: “Vergeet alles wat je weet over first-person shooter-games: Void Bas***ds vraagt ​​je om de leiding te nemen, niet alleen je geweer te richten en te schieten.”

“Het is jouw taak om de rag-tag Void Bas**ds uit de Sargassonevel te leiden. Jij neemt de beslissingen: waar te gaan, wat te doen, met wie te vechten. En dan moet je deze strategie in het gezicht implementeren van vreemde en verschrikkelijke vijanden.

Op verlaten ruimteschepen plan je je missie, waarbij je let op de indeling van het schip, de gevaren en vijanden die je tegen kunt komen en welke stations en andere scheepssystemen je in je voordeel kunt gebruiken.

Zodra je de schepen hebt overvallen, moet je je volgende zet plannen en ervoor zorgen dat je brandstof of gezondheid niet opraakt.

Written By
More from Eda Greene

Google Maps Go navigeert door 500 miljoen downloads

De lichtgewicht Google Maps Go-client die is ontworpen voor Android Go-apparaten heeft...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *