Trabzonspor vs Roma: opstelling en spelreeks

Jose Mourinho’s eerste competitieve wedstrijd Rome komt niet tegen Lazio, JuventusEn intermilan, of een van de andere grote concurrenten van de Gelorossi. In plaats van zijn competitieve eetlust op te wekken tegen een traditionele Italiaanse tegenstander, komt de eerste officiële wedstrijd voor Roma die de leiding heeft over Special One in UEFA’s nieuwste continentale competitie, de European Conference League.

Het derde niveau van het Europese voetbal begint vandaag met 22 kwalificatiewedstrijden die om 9.00 uur ET beginnen, waarbij Shakhter Karagandy tegenover Maccabi Tel Aviv staat, voordat de dag wordt afgesloten met een wedstrijd om 16.30 uur tussen Santa Clara en Partizan Belgrado.

De 22 winnaars van deze kwalificatiewedstrijden, die over twee wedstrijden worden verdeeld, gaan door naar de groepsfase van de Europa League, waar ze worden vergezeld door nog eens 10 clubs die zijn uitgeschakeld in de voorrondes van de Europa League. Het belangrijkste om op te merken over deze nieuwe competitie is dat geen enkele club rechtstreeks doorgaat naar de groepsfase van de Champions League, dus maak je geen zorgen dat Roma op de een of andere manier onderaan de ladder staat.

De winnaar van de Champions League, wiens finale op 25 mei plaatsvindt in Tirana, Albanië, zal zich kwalificeren voor de Europa League van volgend seizoen, op voorwaarde dat ze zich nog niet hebben geplaatst voor het EK. Champions League Via de Liga weg.

Nu we klaar zijn met de formaliteiten, gaan we aan de slag. De lijsten zijn er, en ja, er zijn enkele bekende gezichten in de line-up van Trabzonspor.

READ  Dag van het hoepelspel: Nebraska vs. Pennsylvania

rij

Trabzonspor

Rome

houd er rekening mee dat: Alle links naar illegale streams worden verwijderd.

More from Madison Garrett

NBA All-Star Game 2021: Devin Booker selecteert Suns ‘letselvervanging voor Lakers Anthony Davis

Devin Booker Zal de gewonden vervangen Anthony Davis Als een Western Conference...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *