Gratis spellen: Win de Steam-toets voor de 3030-komedie Deathwar Redux, nu met mods!

Als je op zoek bent naar een ruimtestrip in de context van The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, dan heb je geluk. 3030 Deathwar Redux Het combineert humor met een hoop avontuur met één klik, snelle gevechten, verkenning van de ruimte en handel. We hebben 50 exemplaren klaar om te bemachtigen.

Bekijk de beste gratis Steam-spellen.

Astronaut John Falcon heeft geen goede dag. Wanneer je je bij hem voegt in de Deathwar van 3030, grijpt de politie zijn schip terwijl de bemanning een lijk aan boord vindt. Er is ook een verloren lading goudstaven die steeds weer terugkomen om te bijten. zwakke man.

Het universum daalt en verlaat het universum, dus je moet een manier vinden om het weer op de been te krijgen. Je hebt een open wereld gekregen – of liever een melkwegstelsel – om te verkennen, bezorgopdrachten aan te nemen als je wilt, of als je wat meer opwinding nodig hebt, meng je met uitschot en probeer snel ruimte te winnen.

3030 Deathwar Redux heeft zojuist een Enorme modificatie-update Er zijn dus meer mogelijkheden met dit spel. Het geeft je toegang om alle databestanden te tweaken, zodat je nieuwe schepen, wapens en upgrades kunt toevoegen, maar ook side-quests en verhalen kunt schrijven die andere spelers kunnen testen. Zo veel dan!

Om een ​​van de 50 Steam-sleutels voor de 3030 Deathwar Redux te winnen, moet je meedoen aan de wedstrijd via de onderstaande tool. Elke actie die u voltooit, is één deelname aan de weggeefactie waard, en hoe meer acties u voltooit, hoe groter uw kans om te winnen. We hebben ook je e-mailadres nodig zodat we je een code kunnen sturen als je wint – we sturen je geen spam, dat beloven we. Lees onze algemene voorwaarden voordat u inlogt.

READ  Meer dan 4.700 pc-games te koop voor Black Friday bij Fanatical

Geef ons een likes terwijl je hier bentPCGamesN Facebook-pagina, OrVolg ons op Twitter, En we zullen u op de hoogte houden van alle geschenken die we in de toekomst aanbieden.

3030 Deathwar Redux-weggeefactie

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Gratis games: win de Steam-sleutel voor de ruimte-avontuur 3030-komedie Deathwar Redux, nu met mods!”, “Type”: “post “,” Category “:” 3030-deathwar-redux “},” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Crunchy Leaf Games “,” genre “:” Indie “, “Titel:” 3030 Deathwar Redux “,” genres “:[“Indie”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Het reverse engineering-project van GTA 3 en Vice City is stopgezet

Project verwijderd om de architectuur van Grand Theft Auto 3 en Vice...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *