Samsung heeft aangekondigd dat het een 120Hz-scherm gaat produceren voor de aankomende iPhone 13 Pro-modellen

Samsung is begonnen met het produceren van aankomende LTPO-schermen IPhone 13 Pro en ‌iPhone 13‌ Pro Max, wat dat wel zal doen Ondersteuning voor een hoge verversingssnelheid van 120 HzTerwijl LG begint met het produceren van LTPS-schermen voor low-end modellen voor 2021 IPhone Opstelling, volgens Verslag van Elektriciteit.


Het gerucht gaat dat Apple zijn ProMotion-technologie introduceert, die debuteerde in 2017 iPad Pro, aan haar IPhone 12 Line-up dit jaar. Met ProMotion krijgt de monitor een hogere verversingssnelheid van 120Hz, vergeleken met het huidige maximum van 60Hz. Ondanks de stortvloed aan geruchten die leidden tot de lancering van de iPhone voor 2020, besloot Apple om geen 120Hz-scherm voor iPhones op te nemen.

Gezien de verwachte iPhone 13 in de tweede helft van dit jaar, is Apple van plan om een ​​120Hz-scherm te introduceren voor de nieuwste modellen in het assortiment. Volgens de vertrouwde Apple-analist Ming-Chi Kuo.

Elektriciteit Uit rapporten blijkt dat Samsung en LG op verzoek van Apple onafhankelijk van elkaar zijn begonnen met de productie van OLED’s voor de komende ‌iPhone‌-reeks, eerder dan gepland. Als gevolg van de wereldwijde gezondheidscrisis vorig jaar liep de iPhone 12 ernstige vertraging op en Apple wil mogelijke vertragingen in de iPhone in 2021 verminderen.

Dit is een maand sneller dan vorig jaar met de iPhone 12‌. Apple lanceerde de iPhone 12 later dan normaal vanwege problemen bij het kopen van componenten voor telefoons van de COVID-19-pandemie.

Samsung Display begon halverwege de maand met de productie van OLED-panelen voor gebruik op de iPhone 13‌. Mensen met directe kennis van de zaak zeiden dat LG Display onlangs met de productie was begonnen.

Samsung is een week geleden begonnen met het deponeren van organisch materiaal door LG. Wat betreft het eenheidsproces, waar het bord klaar was, begon Samsung ongeveer tien dagen eerder dan LG.

Het gerucht gaat dat de iPhone 13 veel nieuwe functies bevat, samen met een 120Hz-scherm voor de high-end modellen. Volgens de huidige geruchten zal de nieuwe line-up een kleinere notch hebben, met Iets dikker totaalontwerp en grotere camera-uitsteeksels. U kunt de laatste geruchten en lekken over het gebruik van de iPhone 13 volgen Onze gids.

READ  De regisseur van Final Fantasy XIV huilde tijdens het spelen van het spel
Written By
More from Lesley Curry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *