GreedFall komt naar de volgende generatie consoles met nieuwe inhoud

Een next-gen-versie van Hebzucht Fall is aangekondigd door ontwikkelaar Spiders en uitgever Focus Home Interactive. De versie die naar PlayStation 5 en Xbox Series X komt, zal extra inhoud bevatten, maar verdere details zijn op het moment van schrijven niet aangekondigd. Het is mogelijk dat dit de vorm kan aannemen van een zelfstandige release of een update voor de huidige versie van de game, maar fans zullen gewoon moeten afwachten wat er de komende dagen wordt onthuld. De ontwikkelaar onthulde ook dat de game sinds zijn debuut in september 2019 nu wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren heeft verkocht.

De Tweet die de volgende generatie versie van Hebzucht Fall vindt u hieronder.

In Hebzucht Fallspelen spelers de rol van De Sardet, terwijl ze het eiland Teer Fradee verkennen. De Sardet en hun familie zijn opgelopen met een mysterieuze ziekte, en een zoektocht naar een remedie heeft de ontdekkingsreiziger naar Teer Fradee gebracht. Tijdens deze zoektocht kan De Sardet een bondgenoot worden van de inheemse bevolking van het eiland, of van de kolonisten die naar het eiland zijn gekomen. De keuzes die spelers tijdens hun reis maken, hebben invloed op het einde van het spel, waardoor de titel wat extra herspeelwaarde krijgt.

Het zal interessant zijn om te zien of de next-gen-versie van Hebzucht Fall is een gloednieuwe release, of een update voor de huidige versie. Op de PS5 en Xbox Series X zijn een aantal oudere games uitgebracht met verbeteringen van de volgende generatie, maar ontwikkelaars en uitgevers moeten nog genoegen nemen met de beste manier om deze functies aan te bieden. Dit heeft geleid tot nogal wat discussie onder gamers, en het lijkt erop dat dit alleen maar zal doorgaan naarmate oudere games poorten op de nieuwe hardware blijven ontvangen.

Hebzucht Fall is momenteel beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Je kunt al onze eerdere berichtgeving over de game bekijken hier.

Ben je opgewonden om te zien Hebzucht Fall op consoles van de volgende generatie? Heb je de kans gekregen om de game op de huidige platforms te spelen? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op @Marcdachamp om over gamen te praten!

READ  Microsoft voltooit de overname van Bethesda en belooft enkele exclusieve aanbiedingen voor Xbox en pc
Written By
More from Vanessa Hale

Word Spacebase Startopia Leader op Xbox One en Series X | S, PS4, PS5 en pc

Economische simulatie, imperiumopbouw, klassieke RTS-actie, campagne-uitdaging voor één speler, een veelzijdige, competitieve...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *