Grote Xbox Game Pass-update voegt enorme downloads toe voor Xbox Series X | Spellen | amusement

Microsoft heeft bevestigd dat er deze week verschillende grote games te zien zullen zijn op Xbox Game Pass.

Dit is goed nieuws voor fans van abonnementen, aangezien er deze maand al een aantal belangrijke vertrekken zijn geweest, waaronder Kingdom Hearts 3.

Maar nu hebben fans ontdekt dat Hitman 3 voor het eerst op Xbox Game Pass arriveert op dezelfde dag als Rainbow Six Extraction.

Niet alleen zal de nieuwste Hitman-ervaring beschikbaar zijn om te downloaden en te spelen op Xbox Series X en Xbox One, maar Hitman 1 & 2 zullen ook beschikbaar zijn.

Ontwikkelaars IO Interactive kondigde eerder deze maand zijn grote plannen aan en bevestigde dat het van plan is een nieuwe Hitman Trilogy-game uit te brengen op Xbox- en pc-platforms.

Een via YouTube gedeeld bericht over de lancering voegt toe: “Als je helemaal nieuw bent in de wereld van moorden, maken we het gemakkelijker dan ooit om aan de slag te gaan en de hele campagne in één pakket uit te voeren.

De Hitman Trilogy bevat Hitman 1, Hitman 2 en Hitman 3. Dit geeft je alles wat je nodig hebt om rechtstreeks in de wereld van moorden te springen. Wanneer Year Two op 20 januari wordt gelanceerd, zal Hitman Trilogy beschikbaar zijn via de Xbox Game Pass-catalogus voor beide consoles. en pc.”

HITMAN 3 arriveert op Steam om samen te vallen met het begin van jaar 2 en zal volledige PC VR-ondersteuning hebben en alle technische verbeteringen die we eerder noemden, zoals Ray Tracing, XeSS en Variable Rate Shading.

We werken eraan om ook Steam-prestaties en ruilkaarten te ondersteunen – plus we zullen de eerste 30 dagen een gratis Trinity Pack (HITMAN 3-pre-orderbonus) bij alle HITMAN 3-releases opnemen.

READ  Een Xbox Series X-controller koppelen met een iPhone

HITMAN Trilogy zal beschikbaar zijn met Xbox Game Pass, PC Game Pass en Game Pass Ultimate op 20 januari, waardoor je alles hebt wat je nodig hebt om rechtstreeks in de wereld van moorden te springen. We zijn verheugd een golf van nieuwe spelers te verwelkomen om te genieten van de volledige trilogie via nieuwe platforms en diensten. “

Zoals hierboven vermeld, is 20 januari dezelfde dag waarop de in-game-uitbreiding van Jaar 2 wordt gelanceerd, waardoor geheel nieuwe manieren worden toegevoegd om van het spel te genieten.

Dit omvat Elusive Target Arcade en Freelancer Missions, die beide dit jaar beschikbaar zullen zijn om te spelen.

De eerste die wordt uitgezonden is Arcade, waar je in elk Arcade-decennium de taak hebt om opeenvolgende ongrijpbare doelen, decennium na decennium, neer te halen. Elke moet worden voltooid om door te gaan naar de volgende – er zijn ook extra complicaties aan het contract toegevoegd.

Als je op enig moment een Arcade-contract niet haalt, zal er een 12-uur durende shutdown zijn voordat je het contract opnieuw vanaf het begin kunt proberen. Door deze afsluiting kunnen we de gameplay met hoge inzetten behouden die kenmerkend is voor Elusive Targets, terwijl we spelers ook een duidelijke indicatie geven wanneer ze een bepaald ongrijpbaar doelwit weer kunnen spelen.

In het voorjaar van 2022 worden freelancer-missies toegevoegd, met de belofte om roguelike-elementen, strategische planning en een aanpasbaar safehouse te introduceren.

Er is geen vervaldatum toegevoegd aan de nieuwe Hitman Trilogy op Xbox Game Pass, dus iedereen zou later dit jaar de kans moeten krijgen om de nieuwe missies te spelen.

READ  Nieuwe Fortnite-update lost problemen met vastlopen en vastlopen van Xbox op - Patch-opmerkingen van 3 maart 2022

Written By
More from Vanessa Hale
Mis deze geweldige snelle Xbox-games niet in Awesome Games Done Quick 2022
Geweldige games snel gemaakt in 2022 Het gaat goed, met een liefdadigheidsmarathon...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *