Heb je Xbox Live nodig om Fortnite (2022) te spelen?

Fortnite is een gratis spel dat spelers kunnen downloaden en gratis kunnen beginnen met spelen. De enige reden waarom spelers elk bedrag in het spel kunnen betalen, is door skins te kopen in de Item Shop. Dit is echter een persoonlijke keuze en staat de gameplay totaal niet in de weg. Er zijn veel spelers in de community die geen enkel bedrag in Fortnite hebben geïnvesteerd sinds Epic Games de game voor het eerst lanceerde in 2017.

Niet hoeven te betalen voor Xbox Live Gold voor F2P-games maakt de Xbox Series S ook aantrekkelijker voor degenen die Fortnite, Destiny of Call of Duty: Warzone spelen en framerates of laadtijden van de volgende generatie willen. https://t.co/2Yi3mg04je

Hetzelfde kan niet gezegd worden voor Xbox-gamers die de favoriete Battle Royale-titel willen spelen. Voor de langste tijd was een abonnementsprijs vereist om de game te spelen, ook al was het altijd een gratis te spelen titel. Moeten Xbox-spelers echter in 2022 abonnementskosten betalen om Fortnite te spelen? Lees verder om erachter te komen.


Microsoft verhoogt Xbox Live Gold-kosten voor gratis games, waaronder Fortnite

Voorheen moesten Xbox-spelers een abonnementsgeld van $ 10 betalen voor Xbox Live Gold om een ​​multiplayer-game te spelen, zelfs als het een exclusieve free-to-play-game was. Voor een jaarabonnement moesten spelers $60 betalen. Dit creëerde een barrière tussen spelers op alle andere platforms en Xbox.

READ  Dirt 5 Dev Claims Grafische schaal voor de Xbox-serie S is 'eenvoudig'

Eindelijk, in mei 2021, realiseerde Microsoft zijn fout en verhoogde eenvoudig het Xbox Live Gold-abonnement naar gratis te spelen titels.

De gratis grote wijzigingen van Microsoft in Xbox Live Gold zijn vandaag van start gegaan. Xbox Live Party Chat is gratis te gebruiken en Xbox-testers hebben nu toegang tot gratis games zoals Fortnite zonder een Xbox Live Gold-abonnement. Details hier: theverge.com/2021/3/24/2234… https://t.co/mzAV38MKu3

Microsoft heeft een officiële verklaring afgelegd over het probleem waarbij ze de namen hebben toegevoegd van de 50 gratis games die Xbox-spelers kunnen spelen zonder een cent te betalen op hun console.

Vandaag delen we meer details over onze plannen om online multiplayer beschikbaar te maken in Free-to-Play op Xbox zonder een Xbox Live Gold-lidmaatschap. Als onderdeel van jullie feedback zal deze verandering vanaf vandaag plaatsvinden, en alle Xbox-spelers zullen toegang krijgen tot multiplayer via gratis internet voor een bibliotheek met meer dan 50 gratis te spelen games die online multiplayer ondersteunen.”

PlayStation en Nintendo zijn andere consoles waar ballen de Battle Royale-titel kunnen spelen, en geen van deze eenheden vereist abonnementskosten om de Battle Royale-titel te spelen.


Written By
More from Vanessa Hale
Microsoft Insider-update zorgt voor eenvoudiger Twitch-streaming op Xbox-consoles
Streamen naar Twitch op PS5 is relatief eenvoudig, maar niet zozeer aan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *