Grotere batterij en 5G-netwerk voor iPhone 13 en iOS 14.7 (iPhone-nieuws #22)

De batterij van iPhone 13 lijkt groter te worden en je krijgt de snelste versie van 5G. WhatsApp komt ook naar iPad en binnenkort kun je iOS 14.7 downloaden, een nieuwe update voor je iPhone. Dat en meer lees je in dit wekelijkse overzicht van top iPhone-nieuws.

Lees verder na de aankondiging.

Gerucht: iPhone 13-batterij wordt te groot

Goed nieuws over de batterij van de iPhone 13. De nieuwe iPhones lijken veel grotere batterijen te krijgen. Met name de opvolger van de iPhone 12 Pro Max zal het goed doen.

dit beweert L0 PhytodreamEen anoniem Twitter-account dat regelmatig accurate informatie deelt over nieuwe Apple-apparaten. Volgens de mysterieuze bron krijgen alle nieuwe iPhones een grotere batterij dan hun voorgangers.

Lees meer over de iPhone 13 batterij

WhatsApp komt naar de iPad (en twee andere nieuwe functies)

WhatsApp synchroniseren

Goed nieuws: WhatsApp werkt binnenkort ook op de iPad. De grote vraag is: wanneer gaat dit gebeuren? WhatsApp is binnenkort beschikbaar op maximaal vier verschillende apparaten tegelijk.

Berichten, foto’s, video’s en andere inhoud worden automatisch op de achtergrond gesynchroniseerd. Bovendien voegt de chat-app binnenkort twee functies toe, waaronder “zelfvernietigende” berichten.

Lees meer over de komst van WhatsApp op de iPad

iOS 14.7: deze 3 functies komen binnenkort naar je iPhone

Ios 14

iOS 14.7 belooft een bescheiden update te worden, maar wel een hele belangrijke. De nieuwste iPhone-update zal de rommel opruimen die zijn voorganger heeft achtergelaten: batterijproblemen.

iOS 14.7 is nog niet beschikbaar om te downloaden. De iPhone-update komt waarschijnlijk deze maand of in juli uit, maar dankzij testen weten we nu al welke nieuwe functies er naar je iPhone komen.

READ  ESS- en MSS-programma's: wat zijn de voordelen?

Lees meer over iOS 14.7-functies

Slechte iPhone-batterij sinds iOS 14.6? 4 tips!

Over iOS 14.7 gesproken, zijn voorganger veroorzaakt veel problemen. Sinds de update naar iOS 14.6 hebben veel iPhone-bezitters batterijproblemen ondervonden. De batterij wordt bijvoorbeeld warm of loopt sneller leeg dan normaal.

Dus in dit artikel laten we enkele tips zien om iOS 14.6-batterijproblemen op te lossen. Werkt dit niet? Dan zit er niets anders op dan te wachten op iOS 14.7. Deze update komt waarschijnlijk deze maand of volgende maand uit.

Hoe iOS 1.46-batterijproblemen op te lossen

MacBook Pro kopen? Dit is het slechtste moment ooit

MacBook Pro met Apple Silicon 3

Ja, de MacBook Pro is een prachtig apparaat. Maar nee, het is beter om de krachtige laptop nu niet te nemen. In dit artikel leggen we uit waarom.

De samenvatting is te wijten aan een zeer slechte timing. Het gerucht gaat dat Apple aanstaande maandag een nieuwe MacBook Pro aankondigt, die in twee maten (14 en 16 inch) lijkt te komen en allerlei gave en nieuwe functies aan boord heeft.

Lees meer over waarom je nu geen MacBook Pro moet kopen

Video van de week: iMac Review!

More from Madison Garrett

Apple Music met Dolby Atmos: hoe gebruik je het?

Apple Music met ruimtelijk geluid van Dolby Atmos Todd Haselton | CNBC...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *