Hier is GoldenEye 007 terug van de grond af in Far Cry 5

GIF: Crowleywood / Ubisoft / Zeldzaam

Als hij loopt als een gouden Oogpraten als een gouden Oog, en charlatans zoals a gouden Oog, het is een gouden Oog, Rechtsaf? Nou, niet altijd. Het kan ook een bestand zijn ver huilen. Voorbeeld: deze recreatie van Gouden ogen 007 Bij Far Cry 5niveau-editor.

Een YouTuber die bekend staat als CrowleywoodEen onvermurwbare fan van beide games, hij is zorgvuldig gemaakt Gouden ogen 007, 1997 N64 first person shooter, binnenshuis Far Cry 5, de multi-platform first-person shooter-game van 2018. Crowleywood zei dat het proces ongeveer 1.400 uur duurde in bijna drie jaar. Kotaku In een direct bericht lijkt het erop dat het elk niveau van Gouden ogen 007 Spaar voor de twee bonusfasen.

Hoewel er in veel games level-editors zijn, geeft Krollywood er de voorkeur aan Far Cry 5Dankzij het gebruiksgemak en het enorme aantal items dat je tot je beschikking hebt. Daarnaast bevat het dingen uit games zoals: Doctrine moordenaar En de waakhonden. “Dit zorgt voor een grote verscheidenheid aan niveaus en stijlen.”

Je kunt diepgaande video’s van elk van hen bekijken gouden Oog-Bij-verhuilend Op het niveau Krollywood-kanaal op YouTube. Hier is een video die een deel van elke fase laat zien:

Hieronder vindt u een selectie van visuele vergelijkingen gemaakt voor Kotaku Door Krollywood:

1 Reddit-gebruiker zet het Beste: “Fuuuuuuuuuck, je bent een fuckibg-legende. Als een punt ben je een fuckibg full legend buddy-gecertificeerd! “

In een reactie op Reddit, Krollywood Hij zei Je kunt deze niveaus vinden om door te spelen Far Cry 5Arcade-modus door te zoeken naar de PSN-gebruikersnaam “Perfect-Dark1982”. Het zou een lijst met alle niveaus moeten oproepen.

vorige week, Ubisoft aangekondigd Die volgende inzending in de open-wereld schietfranchise, Far Cry 6, wordt op 6 oktober uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, pc en Stadia (oorspronkelijk was de lancering in februari gepland, maar Ubisoft laatste val, daarbij verwijzend naar productie-uitdagingen om te werken tijdens de covid-19-pandemie.) In een recente “Ask Me Anything” -sessie op Reddit, Alexander Letinder van Ubisoft Hij zei wie welke Far Cry 6 Het zal geen niveau-editor bevatten.

Maar Far Cry 5 Het bestaat nog steeds, en deze niveau-editor zal niet snel ergens heen gaan. Heeft Krollywood nog iets anders? Far Cry 5 Creaties in de maak?

Op dit moment niet, zei Crowleywood. Kotaku in een direct bericht. “Ik wil ook andere spellen spelen!”

READ  Twee nieuwe games deze week, waaronder Pac-Man: Mega Tunnel Battle
Written By
More from Aubrey Mason

Metroid Surprise lekt voor E3 2021

een metroidDe grote verrassing die Nintendo waarschijnlijk zou hebben voor E3 2021...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *