GT7 zal vrijwel onspeelbaar zijn als je internet verliest

Afbeelding van het artikel met de titel Gran Turismo 7 Het wordt erg moeilijk om te spelen als je internet kwijt bent

afbeelding: PlayStation Studio’s

afgelopen weken oud Gran Turismo 7 tractor Fans genoeg om enthousiast van te worden, behalve één detail dat je gemakkelijk over het hoofd ziet: Online verbindingsvereiste voor alles-in-één campagnemodus in de game. deel van GT7’s Beroep is de terugkeer van de oude school geweldig toerisme Een carrière die in de laatste wedstrijd grotendeels ontbrak, gt-sport, maar Online termen hebben fans altijd gefrustreerd en verward, omdat campagnes vaak solo-ervaringen zijn.

Sony en ontwikkelaar Polyphony Digital zijn hierover in verschillende marketingmaterialen vrij duidelijk geweest nadat de distilleerder werd onthuld. Maar voor degenen die hopen iets te verliezen in de vertaling, ben ik bang dat het nieuws niet goed is. Kazunori Yamauchi, maker en producent van de franchise, bevestigd in een interview met Eurogamer Die online connectiviteit is voor alles nodig, behalve de Arcade-modus.

Waarom is er geen Arcade-modus? Omdat de Arcade-modus geen invloed heeft op het opgeslagen spelbestand. Martin Robinson van Eurogamer stelde aanvankelijk een vraag over de noodzaak van een internetverbinding voor de nieuwe GT Cafe-modus, maar Yamauchi corrigeerde dit en verklaarde dat de vereiste in grote lijnen van toepassing is op het grootste deel van het spel. Van Eurogamer, in Yamauchi’s eigen woorden:

De vereisten voor online verbinding zijn niet per se beperkt tot de coffeeshop – het is alleen bedoeld om bedrog in het algemeen te voorkomen door mensen die proberen opgeslagen gegevens te wijzigen, dus dat is de reden voor online communicatie.

Even later duikt het product in:

Online verbinding is vereist voor campagnemodus. Het enige deel van het spel dat geen online verbinding vereist, is de arcade-modus, omdat deze geen effect heeft op het opslaan van gegevens, dus dit is mogelijk. Maar alles wat met het opslaan van gegevens te maken heeft, vereist een verbinding. Bijvoorbeeld zaken als carrosseriegegevens – dit is iets dat via internet van de server wordt gedownload.

Natuurlijk, online bestellen is altijd vervelend, hoewel ik niet kan zeggen dat het me niet verbaast. GT-sport Het werd op precies dezelfde manier gelanceerd. In de maanden na de release van die game heeft Polyphony de zaken een beetje versoepeld, waardoor spelers offline kunnen genieten van singleplayer-modi zoals de GT League. Tot op de dag van vandaag kunt u uw voortgang echter niet opslaan in GT-sport Tot uw systeem opnieuw verbinding maakt met de server.

De nieuwe campagnemodus geïnspireerd op de vintage Gran Turismo 7.

Gran Turismo 7 Nieuwe campagnemodus geïnspireerd op het verleden.
afbeelding: Playstation Studio’s

Er wordt niet uitgelegd waarom Polyphony hier zo streng op is, terwijl andere racegames offline spelen toestaan, ondanks inspecties ter plaatse om valsspelers af te weren. kijk wat Dat de esports-overeenkomst van de ontwikkelaar met de FIA ​​​​- die sindsdien van kracht is GT-sport Ontwikkeling – kan er iets mee te maken hebben. De Gran Turismo-kampioenschappen Onder voorbehoud van FIA-sancties nemen de winnaars de prijzen mee naar huis, samen met coureurs als Formule 1- en World Rally Championship-coureurs tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking van de autoriteit. We hebben contact opgenomen met een PlayStation-vertegenwoordiger om te informeren naar de reden.

Hoewel dit nieuws waarschijnlijk niet is wat de meeste fans zouden willen horen, beantwoordde Yamauchi andere prangende vragen GT7 op een meer bemoedigende manier. In feite worden de dynamische tijd- en weercycli van de game tijdens het spelen in realtime afgespeeld. Yamauchi zegt echter dat de studio nog niet heeft besloten of spelers de volledige 24-uurs ronden tijdens de races kunnen uitproberen. Dit zal waarschijnlijk gereserveerd zijn voor een aantal van de tracks die je zou kunnen gebruiken, zoals La Sarthe en de Nürburgring. Yamauchi ging ook in op verbeteringen in de nauwkeurigheid van de afhandeling dankzij de DualSense-controller van de PS5, waarbij een vraag over PlayStation VR-ondersteuning met ergernis werd afgewezen en zei dat het team “daar nog niet over kan praten”.

READ  PS Plus-games december 2020
Written By
More from Aubrey Mason
In december komen er nog drie games naar Stadia
De officiële communityblog van Stadia heeft aangekondigd dat er deze maand nog...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *