GTA San Andreas Remastered Heads naar Xbox Game Pass

Screenshot van CJ en Big Smoke die elkaar de hand schudden.

Yo bro, ga je nu naar PS? Ik ga naar Xbox Game Pass.
schermafbeelding: Rockstar / Google Play Store

Samen met het nieuws Grand Theft Auto: Trilogie— Opnieuw ontworpen pakket voor de eerste 3D GT Games – die op 11 november 2016 uitkwam, onthulde Rockstar stiekem Grand Theft Auto: San Andreas Het zal dezelfde dag ook op Xbox Game Pass aankomen. Oh en GTA III Het vindt nu ook zijn weg naar PlayStation.

In de persbericht Bij de aankondiging van de collectie legde Rockstar Games uit dat Xbox Game Pass-abonnees toegang hebben tot de definitieve versie van Grand Theft Auto San Andreas Op 11 november. Grand Theft Auto III: definitieve editie Het komt op 7 december naar PlayStation Now.

Natuurlijk, dit samen met de volledige Grand Theft Auto: Trilogie, waaronder remasters van GTA IIIEn onderwereld, En San Andreas In één pakket voor $60. Het ziet er gewoon uit San Andreas Beschikbaar op Xbox Game Pass, wat betekent dat je de set moet ophalen als je de andere twee wilt GT spellen.

Alle drie de games verschenen binnen een paar jaar na elkaar: Derde Het werd gelanceerd in 2001, onderwereld daalde in 2002, en San Andreas Aangekomen in 2004. S.Andreas Misschien wel de meest bekende van de drie, de fictieve locatie van Los Santos is dezelfde stad die GTA V Gebeuren of voorkomen. Hoewel verouderd, kun je verwachten dat de Transformers enkele noodzakelijke verbeteringen bevatten, zoals betere verlichting, verbeterde kaarten en verbeterde omgevingsdetails.

Andere verbeteringen in de geremasterde set zijn: HD-texturen en bedieningselementen vergelijkbaar met Grand Theft Auto V. Het is niet precies duidelijk watGTA V– Net als de besturing”, maar je kunt van deze originele games waarschijnlijk preciezere bewegingen en richten verwachten.

Terwijl we allemaal wachten om een ​​van de beste te bemachtigen Grand Theft Auto ingangen – hoesten, San AndreasHoesten – kan erger zijn dan naar buiten gaan gta online, die zojuist een nieuwe Halloween-update heeft ontvangen. Deze ziet Moordende clowns en spookauto’s Door de straten zwerven, samen met een hele reeks andere enge filmlooks.

READ  Puyo Puyo Tetris 2 - Laatste update voegt vier speelbare personages, toeschouwermodus en meer toe op 4 maart
Written By
More from Lesley Curry
Met deze ervaring kun je ‘Hé, Google’ de spraakopdrachten van de assistent overslaan
experimenteel Google Assistent De functie met de codenaam “Guacamole” geeft u de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *