Komt op 14 december tussen ons naar PlayStation en Xbox

Tussen ons Eindelijk op weg naar Xbox en PlayStation op 14 december, Team Dual Wield Studio en Innersloth donderdagochtend aangekondigd. Tussen ons Het speelt deze vakantie op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. De game is al beschikbaar in de Google Play Store, iOS App Store, Steam, itch.io, Switch, Epic Games Store en Windows Store.

Naast de Xbox- en PlayStation-versies van Tussen ons, kunnen fans een fysiek exemplaar van het zeer populaire sociale tegenstanderspel ophalen. Tussen ons’ De Crewmate-versie, die wordt geleverd met een fysieke schijf of cartridge, enkele downloadbare achtergronden, stickers, een Skeld-kaartsticker, een 3D-toegangskaart en alle DLC, kost fans $ 29,99. Het wordt gelanceerd in Europa en het Verenigd Koninkrijk op 14 december, Japan en Zuid-Korea op 16 december, en de Verenigde Staten, Canada en Latijns-Amerika op 11 januari 2022.

De Imposter-editie kost $ 49,99, de Ejected-editie kost $ 89,99 en wordt gelanceerd in het voorjaar van 2022. De Imposter-editie bevat alles in de Crewmate-editie, plus een “Spinning Into Space” emaille pin, lanyard en paarse doek, compleet met een kroon. De Ejected Edition is zowel de Imposter Edition als de exclusieve steelbook-koffer, en Tussen onsRode deken en hoed met capuchon.

Tussen ons, Het werd gelanceerd in 2018 maar werd een sensatie tijdens de pandemische games van vorig jaar, het is nu al meer dan een jaar een van de grootste ter wereld en je kunt het eindelijk op je plank zetten – net op tijd voor de feestdagen.

Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *