GTA-stijl FPS ‘GangV Civil Battle Royale’ komt naar PC VR

Raptor Lab, makers van War Dust en Stand Out: VR Battle Royale is terug met een PC VR-game aan de gang. GangV Civil Battle RoyaleMaar deze keer vindt het plaats in een moderne stad die lijkt op Grand Theft Auto. GangV ondersteunt ook niet-VR-spelers.

GangV is, behalve dat het een VR Battle Royale-game is (50 spelers in totaal, plus NPC’s op een grote kaart van 64 vierkante kilometer) met heel veel voertuigen en wapens om uit te kiezen in een uitgestrekte open stad, eigenlijk uniek. Het slimme concept hier is dat je niet tegen andere spelers vecht op een lege, open kaart. In plaats daarvan is de stad net zo lawaaierig en vol met NPC’s als in Grand Theft Auto.

Je doel is om de laatste speler te zijn die stilstaat, maar het spel zelf speelt als een grote guerrillaoorlog door een stad. De beelden die beschikbaar zijn op de Steam-pagina geven aan dat een aantal haalbare tactieken zijn: proberen in het verkeer te komen tijdens het rijden om jezelf te “verbergen” en naar het raam te reiken om te schieten op mensen die je achtervolgen terwijl een vriend aan het rijden is.

Er is ook een wetshandhavingssysteem ingebouwd in het spel. Dus als een benzinestation wordt beroofd op zoek naar geld om betere apparatuur te krijgen, kan de politie worden ingeschakeld. Maar als je een politiebureau of militaire basis steelt, wees dan voorbereid op SWAT of het eigenlijke leger zelf om je op te sporen.

GangV ziet er erg ambitieus en indrukwekkend uit, dus ik ben benieuwd hoe het uitpakt. Hun vorige twee meest populaire games, Stand Out en War Dust, hebben echt goed werk verricht door het gevoel van schaal voor de grote gevechtsspellen te versterken, ondanks dat ze zich een beetje krap voelden, maar misschien betekent het toevoegen van niet-VR-ondersteuning aan GangV dat ze een een groter publiek en meer winst. Om langer aan het spel te blijven werken en het beter te maken.

READ  De Yakuza Remastered Kit Hotfix pakt CPU-gebruik en crashes aan

Controleer de stoom- bladzijde voor meer details. GangV Civil Battle Royale heeft geen releasedatum, maar het is momenteel in PC VR-alfatests met Rift, Vive, Index en Windows MR-ondersteuning. Early Access zou binnenkort moeten starten op Steam, waar het volgens de ontwikkelaars “2-3 jaar” zal blijven. Binnen twee maanden na de lancering van Early Access zijn ze van plan om ook uitgebreide mod-ondersteuning toe te voegen.

Je kunt controleren Discord-kanaal voor het spel voor meer details.

Written By
More from Max Mcgee

Rocket League wordt gratis te spelen, servers crashen onmiddellijk

Zoals lang geleden beloofd, Rocket League is nu gratis om te spelen,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *