Tekken 7 voegt nieuwe vechter Lydia Sobieska, premier van Polen, toe

Tekken 7Zijn meest recente personage is het origineel: de premier van Polen die de ezel aanvalt. Nee, het is niet Matthews Murawiecki, de huidige premier van Polen in de echte wereld, maar Lydia Sobieska, een fictieve professor / politicus in Karate. Het komt deze week naar de Tekken-franchise als downloadbare content voor Tekken 7

Lydia raakte betrokken bij de King of Iron Fist dankzij de tussenkomst van Mishima Zaibatsu, de multinationale tegenstander van de Heihachi-groep, Tekken, in haar geboorteland Polen, volgens haar officiële biografie:

Lydia is altijd een heteroseksuele en assertieve vrouw geweest. Ze gelooft dat gerechtigheid absolute kracht vereist, en daarom toonde ze vanaf jonge leeftijd een grote interesse in Karate. Het verlies van haar vader wekte haar interesse in de familietraditie in de politiek. Lidia toonde opmerkelijke kwaliteiten op beide gebieden door op 18-jarige leeftijd deel te nemen aan het eerste Wereldkampioenschap Karate en het meest recentelijk een van de jongste rijzende sterren in de Poolse politieke arena te worden. De oorlog die Mishima Zaibatsu begon, heeft grote gevolgen gehad voor Polen en ze is vastbesloten om de situatie met haar vuisten te regelen.

Lidia vecht met Karate, dus fans van vechters zoals Mokoto van Street Fighter, Hitomi van Dead of Alive zullen zich bij haar meteen thuis voelen. Het was opgenomen als onderdeel van Tekken 7Het vierde seizoen van de wedstrijd gaat voorbij, net als de nieuwe fase van Island Paradise in de wedstrijd. Beide toevoegingen worden officieel gelanceerd op 23 maart.

Je kunt Lidia in actie zien (op het podium van Island Paradise) in haar lanceringstrailer hieronder.

READ  ‘Wheel of Fortune’ en ‘Jeopardy’ keren terug naar de studio met opnieuw ontworpen sets
Written By
More from Aubrey Mason

PlayStation Plus-games aangekondigd voor maart 2021

Sony heeft onthuld dat de PS4-release van Final Fantasy 7 Remake, Maquette,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *