Guilty Gear: Strive ‘Game Modes’-trailer; Meer gedetailleerde modi

Arc System Works heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Guilty Gere: Strijd We brengen je de verschillende spelmodi, evenals nieuwe informatie en schermafbeeldingen met details over de offline spelmodi, Verhaalmodus, GG World, Galerijmodus en Online-modus.

Verkrijg de onderstaande details.

Battle-systeem

Roman heeft afgezegd

Het annuleert je aanval, stuurt een schokgolf en vertraagt ​​de bewegingen van je tegenstander. Je kunt het tijdens het aanvallen gebruiken om je aanval te versterken, of het defensief gebruiken om de aanvallen van je tegenstander te verslaan. Roman Cancel is een monteur die diepte aan je matches kan toevoegen, afhankelijk van hoe je het gebruikt.

Guilty Gere: Strijd

Guilty Gere: Strijd

Breek de muur

Leid de tegenstander naar de rand van het platform en laat een specifieke aanval los om de muur te breken en weg te blazen in een ander stadium met flitsend zicht. Ze zullen niet alleen extra schade oplopen door een treffer, maar de aanvalskracht en andere statistieken van je personage zullen gedurende een beperkte tijd toenemen.

Guilty Gere: Strijd

Guilty Gere: Strijd

■ Offline profielen

Verhaal modus

Geschatte conclusie!

Verhaal van de Schuldig materiaal Het bereikt eindelijk zijn hoogtepunt! De verhaalmodus waar fans van hielden in eerdere titels is weer terug Guilty Gere: Strijd! Nu met meer trends en geavanceerde graphics.

De Schuldig materiaal De serie bestaat al meer dan 20 jaar. Verhaal van de Guilty Gere: Strijd Het bevindt zich in de VS. Onze held Soul Badji heeft een ongelooflijk leven geleid, maar wat zou zijn uiteindelijke keuze zijn …?

Kijk voor meer details.

Guilty Gere: Strijd

Guilty Gere: Strijd

JG Wereld

Een enorme encyclopedie waarmee je alles kunt lezen wat er te weten valt Schuldig materiaal!

De Schuldig materiaal De serie heeft meer dan 20 jaar geschiedenis. GG World bevat een “Chronologie” die de geschiedenis en gebeurtenissen van de serie in één oogopslag weergeeft. “Verklarende woordenlijst” waar u karakterprofielen en wereldinstellingen kunt lezen; En een “linkmap” voor de relaties tussen elke letter. Er is een enorme hoeveelheid beschikbaar waardoor zelfs nieuwe spelers zich op hun gemak voelen.

Guilty Gere: Strijd

Guilty Gere: Strijd

Galerij-modus

Geniet van de kunstwerken, muziek en films!

In de galeriemodus kunt u karakterillustraties bekijken, foto’s voorbereiden en ander ontwikkelingsmateriaal van Guilty Gere: Strijd. Er is ook veel te zien, inclusief eerdere trailers en liedjes Schuldig materiaal Titels.

Guilty Gere: Strijd

Guilty Gere: Strijd

■ Mode online

Maak Netcode ongedaan

Guilty Gere: Strijd Het gebruikt hetzelfde type netwerkstuurprogramma dat ik leuk vond op het vorige adres Guilty Gear XX Accent Core Plus R. (Steam-versie)!

Het net back-symbool zorgt voor een geweldige wedstrijdervaring, ongeacht de afstand tussen spelers. Als u problemen ondervindt bij het vinden van een korting, probeer dan over de hele wereld te zoeken!

Guilty Gere: Strijd

Guilty Gere: Strijd

Online lobby

– Pas je avatar aan en vecht tegen spelers van over de hele wereld!

Bestuur je eigen aangepaste avatar en geniet van gevechten en communicatie terwijl je emoticons gebruikt en chat.

Guilty Gere: Strijd

Guilty Gere: Strijd

—- Een nieuw classificatiesysteem plaatst je tegen spelers van hetzelfde vaardigheidsniveau!

Guilty Gere: StrijdDe internetlobby van Online wijst u een verdieping toe op basis van uw vaardigheidsniveau. Het vaardigheidsniveau wordt niet alleen bepaald door de uitkomst van de strijd, maar ook door de analyse van je acties tijdens wedstrijden. En omdat spelers met hetzelfde vaardigheidsniveau elkaar op natuurlijke wijze op dezelfde verdieping ontmoeten, kan iedereen, van nieuwe spelers tot veteranen, genieten van intense gevechten!

Guilty Gere: Strijd

– De verdieping boven de lobby is alleen gereserveerd voor de meest ervaren spelers

Alleen spelers die goed blijven scoren, kunnen de “Hemel” -vloer betreden bovenaan de internetlobby. De ingang van deze verdieping is een zeer smalle poort. Het is letterlijk de top van de top.

Guilty Gere: Strijd

—Gebruik Quick Start om snel in online gevechten te springen

Guilty Gere: Strijd Het beschikt over een “Quick Start” -functie waarmee spelers direct van het menuscherm naar de gevechtsklare modus kunnen springen. Spring direct in een online wedstrijd!

Guilty Gere: Strijd

Speler match

Maximaal negen spelers kunnen de “Player Match” -kamer betreden, zodat spelers kunnen genieten van online gevechten met specifieke vrienden.

Guilty Gere: Strijd

Guilty Gere: Strijd PlayStation 5, PlayStation 4 en pc worden op 9 april via Steam uitgebracht. De Deluxe en Ultimate Editions voor PlayStation 5 en PlayStation 4 worden drie dagen vóór 6 april uitgebracht. Lees meer over het spel Hier.

Bekijk de trailer hieronder. Bekijk screenshots in de galerij.

READ  Black Friday Amazon Fire TV, Roku en Google Chromecast-deals zijn nu live: topmodellen beginnen al vanaf $ 17
Written By
More from Lesley Curry

President Biden pakt het wereldwijde tekort aan halfgeleiders aan in de Xbox Series X | S en anderen

Terwijl de Xbox-serie X En de Xbox S Beide zijn indrukwekkende consoles,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *