Hack Metroidvania Mainframe met Recompile op Xbox Series X | S, Game Pass, PS5 en pc

PhiGames en Dear Villagers arriveren op Xbox Series X | S, Xbox Game PassEn de PS5- en pc-scene vandaag met Recompile, een hackavontuur in Metroidvania-stijl. Je wilt het niet missen…

Nu te koop en te downloaden op Xbox Series X | S, PS5 en pc door Beste Steam-pagina’s, Recompile is een leuke, sfeervolle reis door een land in Metroidvania-stijl waarin je de leiding neemt over een semi-wijs programma dat moet vechten tegen de dreiging van regelrechte verwijdering.

Voor £ 20,99 in de Xbox Store (en verwacht ongeveer hetzelfde bedrag te betalen op PS5 en pc), belooft Recompile behoorlijk intense gevechten, de strakste 3D-platformerervaringen en een aantal goede ouderwetse logica-hacks te bieden.

Voor de goede orde gooien de teams achter Recompile ook veel superkrachten in, want, nou, wat waagt zich in de AI-wereld als je tijdens je reis niet het maximale uit superkrachten kunt halen!?

Met studio-inspiratie van onder meer Hollow Knight, rijm En Ori en het blinde bos Onder andere biedt Recompile zeker veel plot – vooral omdat het hele verhaal en uitgangspunt van de game zich binnen een seconde van onze realtime op aarde afspelen.

Maar zelfs met die weinige tijd over, is er een enorme wereld om hier te verkennen, een wereld die wordt geleverd met meerdere eindes, veel gevechten en een aantal serieuze hacks overal.

We zullen je zeker vertellen hoe je dit allemaal kunt laten werken zodra we gaan oefenen met Recompile op Xbox Series X | S voor volledige beoordeling.

Als je zelf een exemplaar van de game wilt pakken, ga dan naar de winkel van je keuze. De Xbox-winkel Het is onze favoriet. Je vindt het ook op Xbox Game Pass.

READ  Zullen AMD's Xbox-serie en PS5 FidelityFX ondersteuning bieden?

Spelbeschrijving:

Dit sfeervolle en op Metroidvania geïnspireerde hackavontuur geeft je de controle over een semi-intelligent programma dat vecht tegen verwijdering. Recompile speelt zich af in de uitgestrekte 3D-wereld van Mainframe en biedt intense gevechten, gestructureerde 3D-platforming, superkrachtige vaardigheden en een op omgevingslogica gebaseerde hack-monteur.

Written By
More from Vanessa Hale

De Medium Xbox Series S-recensie: bereid de weg voor de volgende generatie horror

titel: Gemiddelde Ontwikkelaar: Bloober Team Uitgever: Bloober Team Genre: horror, avontuur Beschikbaar...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *