Hack Metroidvania Mainframe met Recompile op Xbox Series X.

PhiGames en Dear Villagers arriveren op Xbox Series X | s, Xbox Game PassEn de PS5- en pc-scene vandaag met Recompile, een hackavontuur in Metroidvania-stijl. Wil je niet missen…

Nu te koop en te downloaden op Xbox Series X | S, PS5 en pc door Beste Steam-pagina’sRecompile is een leuke, sfeervolle reis door een land in Metroidvania-stijl waar je de leiding neemt over een semi-wijs programma dat de dreiging van volledige eliminatie moet bestrijden.

Voor £ 20,99 in de Xbox Store (en verwacht ongeveer hetzelfde te betalen op PS5 en pc), belooft Recompile een aantal behoorlijk intense gevechten, de strakste 3D-platformerervaringen en een aantal ouderwetse logica-hacks te leveren.

Voor de goede orde, de teams achter Recompile hebben ook veel superkrachten, want, nou, wat waag je in de AI-wereld als je tijdens je reis niet het maximale uit superkrachten kunt halen!?

Met studio-inspiratie van onder meer Hollow Knight, rijm werkgelegenheid Ori en het blinde bos Recompile biedt onder andere zeker veel plot – vooral omdat het hele verhaal en uitgangspunt van de game zich binnen een seconde van onze realtime op aarde afspeelt.

Maar zelfs met die weinige tijd over, is er een enorme wereld om hier te verkennen, een die wordt geleverd met meerdere eindes, veel gevechten en een aantal serieuze hacks overal.

We zullen je zeker vertellen hoe je dit allemaal moet doen zodra we Recompile gaan oefenen op Xbox Series X | S voor volledige beoordeling.

Als je zelf een exemplaar van de game wilt pakken, ga dan naar de winkel van je keuze. De Xbox winkle Het is onze favoriet. Je kunt het ook vinden op Xbox Game Pass.

READ  Platformen, releasedatums en hoe te downloaden

Spelbeschrijving:

Dit sfeervolle en door Metroidvania geïnspireerde hackavontuur geeft je de controle over een semi-intelligente software die wissen tegengaat. Recompile speelt zich af in de uitgestrekte 3D-wereld van Mainframe en biedt intense gevechten, gestructureerde 3D-platforming, superkrachtige vaardigheden en een op omgevingslogica gebaseerde hack-monteur.

More from Madison Garrett

Galaxy S21 wallpapers downloaden in Full HD en 4K

Verrijk je smartphone met een mooie achtergrond. Samsung Galaxy S21 wallpapers van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *