Saints Row herstart mogelijk op Gamescom 2021

Een nieuwe tease lijkt te bevestigen dat een Saints Row-reboot/nieuwe inzending volgende week op Gamescom 2021 wordt onthuld.

Geoff Keighley van The Game Awards en Gamescom Opening Night Live deelde de teaser op Twitter en bevestigde dat het team achter de show “Bossing” is met onze aankondigingen dit jaar. ”

Over de show gesproken, het openingsevenement van Gamescom vindt plaats op woensdag 25 augustus om 11.00 uur PT/2PM ET/7PM GMT.

Alsof er enige twijfel bestond dat dit Saints Row was, bevat de tweet ook een link naar bit.ly/BossIt Neem gebruikers mee naar SaintsRow.com, die is bijgewerkt met dezelfde “reboot”-afbeelding.

Geruchten en hints over een nieuwe Saints Row, die al dan niet de titel Saints Row 5 draagt, doken al een tijdje op, vooral gezien de release van Saints Row 4 in 2013. THQ Nordic bevestigde dat een hele reeks Saints was ” in het proces van Row “Ontwikkeling” in 2019, en Koch Media zei dat de officiële aankondiging van de game in 2020 zal plaatsvinden.

Vanwege de COVID-19-pandemie of andere onbekende redenen moet die onthulling nog plaatsvinden, maar Gamescom 2021 ziet er zeker naar uit dat fans van de franchise eindelijk zullen leren wat de toekomst biedt voor de serie.

Bekijk voor meer informatie onze kijk of Saints Row 4 de beste sandbox ooit is, en bekijk onze beoordelingen van beide Saints Row 4: herkozen En Saints Row 3 geremasterd.

READ  Vier studio's werken aan games die alleen op Google Stadia - Gaming - Nieuws worden uitgebracht

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Aubrey Mason
Ram Charan brengt pre-look poster van Chiru 152 uit en kondigt Acharya first look lanceringsdatum aan
Top 5 meest populaire Telugu-beroemdheden op Facebook Megapowerster Ram Charan, die Chiru...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *