Hades-prestaties ontgrendelen Xbox Fix niet

Ontgrendelde prestaties op Xbox in de Hades-bug hebben veel spelers ongelukkig gemaakt. Hades is tenslotte niet de gemakkelijkste game, dus je moet hard werken om die trofeeën te verdienen. Het laatste wat je wilt dat er gebeurt, is dat de prestatie niet verschijnt na zoveel moeite. Daarom hebben we deze handleiding samengesteld, waarin we je laten zien hoe je dit kunt oplossen Hades-prestaties ontgrendelen Xbox niet op Xbox Een bug, evenals hoe deze in de toekomst te vermijden totdat de ontwikkelaars een patch uitbrengen.

Hades-prestaties ontgrendelen Xbox Fix niet

Hoe prestatie te repareren zonder Xbox te ontgrendelen in Hades

Om prestaties op te lossen die het Xbox-probleem in Hades niet ontgrendelen, moet u allereerst de optie Snel hervatten niet gebruiken. Dit lijkt de oorzaak van het probleem te zijn, en de informatie is bevestigd door een aantal spelers op sociale media. Het lijkt zelfs te gebeuren als je tijdens het spelen teruggaat naar het startscherm, maar vermijd Quick Resume zeker. Het goede nieuws is dat de ontwikkelaars zich terdege bewust zijn van het probleem en eraan werken om het op te lossen. Bovendien zijn deze prestaties niet verloren gegaan, zelfs niet getoond.

Nu, dat is allemaal goed en wel, maar wat kunt u doen om de prestaties te laten verschijnen voordat de ontwikkelaars de patch plaatsen? Nou, eerst, sluit het spel volledig af, zoals bij het gebruik van de menuknop, scrol omlaag naar Voltooien en klik erop. Schakel vervolgens de console uit (Instellingen > Energiemodus en opstarten > Volledig afsluiten). Start vervolgens de console opnieuw en start Hades op. Om Hades-prestaties te herstellen die de Xbox-fout niet volledig ontgrendelen, laadt u uw opslag nadat u het spel hebt geopend. Het zou alle prestaties moeten tonen die je hebt bereikt, maar die op dat moment niet verschenen.

Houd er rekening mee dat deze oplossing mogelijk niet voor iedereen werkt. Als erger erger is, moet je misschien opnieuw door het proces van het behalen van prestaties gaan. Het is zeker een probleem, maar de game is in ieder geval goed genoeg om opnieuw te spelen om die trofeeën te krijgen. Ook een persoonlijke noot: ik hoop dat dit nummer je niet ontmoedigt om Hades te spelen. Het is de beste game die vorig jaar is gelanceerd en ik raad je ten zeerste aan om het niet op te geven.

READ  Doom Eternal komt volgende maand naar Xbox Game Pass
Written By
More from Vanessa Hale

Alles wat u moet weten: technologienieuws, Firstpost

Trends van FP14 januari 2021 11:18:20 uur IS Huurmoordenaar 3 De lancering...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *