Return of Aeon moet sterven ondanks beschuldigingen van misbruik en corruptie

De eeuwigheid moet sterven

afbeelding: De eeuwigheid moet sterven

Het spel van vorig jaar De eeuwigheid moet sterven, gemarkeerd tijdens een PlayStation-show, Hij verdween nadat een groep voormalige ontwikkelaars de Estse studio Limestone Games beschuldigde Ondraaglijke werkomstandigheden met eindeloze crises, intimidatie, misbruik, corruptie en manipulatie.

De voormalige ontwikkelaars, die de show een paar weken voordat de trailer in première ging, verlieten, zeiden: “Deze trailer is gemaakt met misbruik, manipulatie, [and] diefstal. De mensen die aan elk shot hebben gewerkt, zijn niet langer bij het bedrijf dat de intellectuele eigendomsrechten bezit. Sommigen kregen niet eens betaald voor hun werk. Het echte IP-adres van de game is gestolen van de makers via gebrekkige gameplay.”

In reactie op de uitgevers zei de belangrijkste focus Ze waren “deze beschuldigingen aan het onderzoeken”, en dat is het laatste dat we over de wedstrijd hoorden. Tot vandaag, toen (zoals ik het zag VGCDe trailer van de game verscheen op magische wijze op de Focus-pagina van YouTube, alsof dit nooit is gebeurd.

Als reactie hierop hebben deze voormalige ontwikkelaars –Nu bezig met een vechtspel eeuwigdurendHij gaf een verklaring af waarin stond:

Wij zijn de voormalige ontwikkelaars van Aeon Must Die! Verward en verbijsterd door de aankondiging van Aeon Must Die! Er werden geen juridische problemen met betrekking tot de situatie opgelost en in de nasleep kwamen er nog meer naar voren.

IP-problemen worden niet opgelost. Het productmerk bestaat niet. Er is geen gepubliceerd onderzoek uitgevoerd. Het werk voor de trailer is nog onbetaald. De meeste animaties in het spel blijven onbetaald.

Meerdere juridische pogingen tot een echte schikking hebben het afgelopen jaar niets opgeleverd.

Op het moment van publicatie luidt de trailerbeschrijving: “Aeon Must Die! De stijlvolle Beat ’em-up wordt in 2021 gelanceerd op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc”, en dat is “Stay tuned for more Aeon Must Die! updates naarmate we dichter bij… de release van de game later dit jaar, op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc”, geeft aan dat Focus van plan is door te gaan met deze game en deze uit te brengen, ongeacht de beschuldigingen.

We hebben contact opgenomen met Focus voor meer informatie over de releasestatus en zullen updaten als we een reactie ontvangen.

READ  Niets houdt Insomniac tegen, maakte Sunset Overdrive 2 voor PlayStation
More from Madison Garrett

Hoe speel je het spel Klondike, gratis en zonder download?

Wil je het Klondike-spel op al je apparaten spelen zonder het te...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *