Half-Life 2 heeft een geheel nieuwe spin-off-campagne dankzij een enorme revisie

Als Valve geen Half-Life 3 gaat maken (hoewel we nog steeds geloven; dat zullen we altijd blijven doen), is het aan de fans van de hardcore Steam FPS om de wereld en het verhaal van Gordon Freeman draaiende te houden en een reeks onofficiĆ«le Half-Life 3 af te leveren. Leven 2 sequels. In 2022 hadden we Entropy Zero, een zeer professioneel gemaakte uitgebreide mod die een spin-off was van Valve’s originele werk uit 2004. Nu komt de opvolger, een geheel nieuwe Half-Life 2-campagne waarin je als officier van de civiele bescherming tijdens de climax van de HL2-revolutie.

Entropy Zero Uprising is strikt genomen een mod voor Half-Life 2 Episode Two, maar het is voornamelijk gebaseerd op het Entropy Zero-verhaal, waardoor het in zekere zin een modelmod is. Volledig ingesproken en met verschillende speciaal gebouwde campagneniveaus, plaatst het je in de schoenen van een soldaat van de civiele bescherming die vecht tegen menselijke rebellen tijdens de slotmissies van het originele Half-Life 2-verhaal.

Er zijn nieuwe wapens, rijsecties, speciaal ontworpen kaarten en zelfs een geheel nieuwe soundtrack. Denk aan de blauwe verschuiving en tegenkracht van de oorspronkelijke halfwaardetijd? Tussendoor vervullen Entropy Zero en Entropy Zero Uprising een vergelijkbare rol en bieden ze extra campagnes ter grootte van een DLC die het originele verhaal vanuit een ander perspectief opnieuw vertellen.

En dit is nog maar het begin. Er lijken meer afleveringen in de Entropy Zero Uprising-serie in de maak te zijn, dus zelfs als we ons afvragen wat er met Half-Life 3 is gebeurd, hebben Half-Life-gebruikers ons gedekt. Je kunt Entropy Zero Uprising goed krijgen hier. Je hebt ook een door Steam gekocht exemplaar van Half-Life 2 Episode Two en de originele Entropy Zero mod nodig.

READ  THQ kondigt enorme korting aan op Kingdoms of Amalur Re-Reckoning voor huidige pc-bezitters

Als je een grote fan bent van Half-Life, wil je misschien enkele van de andere beste oude games onthouden die nog steeds beschikbaar zijn op pc. Je kunt ook zowel vooruit als achteruit kijken, want alle games die in 2023 naar je toe komen, komen naar je toe.

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *