Halo Infinite Bots creëren ongebalanceerde 4v6-matches

Drie door AI aangedreven Spartaanse robots dragen gevechtsgeweren op de bazaarkaart in Halo Infinite.

schermafbeelding: 343 industrieën

oneindige uitstraling Er is momenteel een fout waarbij bots zich bij multiplayer-teams voegen om lege slots te vullen en vervolgens doorgaan nadat hun werkelijke menselijke vervangers zich bij de wedstrijd hebben gevoegd, wat resulteert in onevenwichtige teams voor multiplayer-wedstrijden.

Geleden Een reeks bètatests Vanaf de zomer was het zo duidelijk oneindige uitstralingBots vertonen dit gedrag, zo niet de vaardigheid van IRL-spelers. Blijkbaar strekt dit zich uit tot het verrassende menselijke gedrag van “niet begrijpen dat het tijd is om het feest te verlaten”. Het probleem dat de gratis te spelen multiplayer-modus de bowler al minstens een maand plaagt, volgens Rapporten op sociale media, zet teams die uit vier spelers moeten bestaan ​​om in lijsten van vijf of soms zes tegenstanders.

Lees verder: Waarom oneindige uitstralingRobots werken veel als mensen

Voor zover ik kan zien, is het probleem beperkt tot niet-officiële wedstrijden. (Bots vullen geen lege vakjes in bij gerangschikte wedstrijden, Het is weer een pak vol wormen.)

Een Spartaanse soldaat slaapt op de grond voor een fruitkar in de bazaar in de Halo Infinite.

U kunt zien dat een bot een bot is als de gebruikersnaam begint met “343”.
schermafbeelding: 343 Industrieën / Kotaku

Ik heb het probleem de afgelopen weken met tussenpozen opgemerkt. Alleen al gisteravond belandde ik in drie wedstrijden met teams buiten het veld. Houd er rekening mee dat dit niet altijd een slechte zaak is. Vooral voor dodelijke wedstrijden is het bijna voordelig om zes tegenstanders tegen te komen. Bots registreren geen hoge aantallen doden en sterven (wat op zichzelf vaak voorkomt) klacht Van oneindige uitstralingspelersbasis), zodat je met minder moeite het aantal moorden voor een overwinning kunt verdubbelen.

Voor sommige op doelen gebaseerde modi is het in feite een gegarandeerd verlies als je tegenover een team vol bots staat. Strongholds, het soort spel waarbij je team gebieden moet veroveren en behouden, is onmogelijk als je tegen 50 procent meer spelers speelt dan normaal. Je kunt het spel vlekkeloos spelen. Je hebt nog steeds kans om te verliezen. Een team van vijf of zes spelers is simpelweg in staat om meer terrein te bestrijken en sneller de vanggebieden te bereiken, terwijl het kleinere team altijd scherp blijft.

Het is onduidelijk of dit probleem, vermoedelijk een bug, in de wachtrij staat voor een oplossing. Microsoft-vertegenwoordigers, oneindige uitstralingDe uitgever van de site reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar.

READ  Tales of Arise Game's Trailers Preview Jagen, Kamperen & Koken - Nieuws
Written By
More from Lesley Curry
Het is niet verwonderlijk dat Twitter bevestigt dat Spaces naar desktopwebbrowsers komt
De afgelopen maanden heeft Twitter hard gewerkt om de Clubhouse-achtige voicechatroom-functie, Spaces,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *